Header AD

header ads

Yeni Fikirler Tığ İşi Lif Modelleri

Uzun geçen kış günlerinde kendi evinizde yani evde miskince oturmaktan canınız sıkılıyorsa iğne oyaları ve lif modelleri yapabilirsiniz. Pıtırcık lif modeli bu yılın en gözde örneği. Alt kısmı tamamiyle düz örgü olan lif örnek olarakin üst bölümüne hareket katacak kıvrımların örülmesi için videolardan ayrıntılı anlatımları inceleyerek çeyizinize unutulmayacak bir parça daha ekleyebilirsiniz. Yaka lif modellerini de bilmeyenleriniz yoktur. Tığ İşi Lif banyolarda en fazla kullanılan çeyizlik ürünler arasında bulunmaktadır.

Birleştirilen yuvarlak liflerin uç kısımlarına istediğiniz renklerden yapabileceğiniz ponponları ekleyin. Örgüye yeni başlayanlar için bu örgü lif modelleri doğru bir seçim olacaktır. Aynı renklerle örülen farklı boyutlarda örgü lifler. Motifli lifler üzerine yapılan hayvan motifleri, çiçek motifleri, taraftar takım motifleri gibi birçok motif yapılmaktadır. Örneği çıkartmak için sıra ve sayılara dikkat ederek örmeniz gerekiyor aksi takdirde istenilen motifi lif üzerine doğru olarak çıkartamazsınız.

Uzun lifler genellikle sırt bölgesinin sağ ve sol tarafından tutularak kullanıldığı için üzerine süslemeler yapmak yerine, kendinden desen oluşturacak ipler kullanabilir ya da desen içinde süsleme yaparak kullanabilmeniz mümkün. Lifi kullanmak kadar kullanacağınız lifi kendi zevkinize göre prosedürek de hoşdir. Bazı lif örnekleri anlatımlı videolardan izlenerek örülmeli zira buradaki örnekte olduğu gibi farklı örgü yöntemlerini denemeniz gerekebilir.

Özellikle kendinize yapacağınız bir lif ise, tek başınıza kolayca kullanabileceğiniz en pattern, uzun lif örnekleri ve yapılışı için merak ettiklerinize listemizden erişebilirsiniz. Örgü örmeye başladığımızda elimize ilk tutuşturulan şeylerden biri liflerdir galiba. Örmesi olabildiğince zevkli olan bu tarz lif örnekleri için örnek motifte bir takip iğnesi kullanmanızda yarar var.

Çok keyifli modellere imza atabileceğiniz lif örnekleri aşağıda derlediğimiz biçimde 2018 trenleri arasında bulunur. Model çeşitliliği bakımından da sevilir el işi lifler. En yeni modellerin bulunduğu lifleri Tığ İşi Lif yapımı ile siz de bu örnekleri yapabilirsiniz. Daha önce yayınladığımız çiçekli lif yapılışı ile yardımcı olmaya çalışmıştık. Güzelliğin gereklerini yerine getirmek için ne yapacağız ilmek ilmek ördüğümüz el işi liflerimizi kullanacağız





Yeni Fikirler Tığ İşi Lif Modelleri Yeni Fikirler Tığ İşi Lif  Modelleri Reviewed by sevgi on Ağustos 31, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads