Header AD

header ads

Renkli Banyo Lif Örnekleri

Her geçen gün lif örneklerinde değişim görülmektedir. Kullandığım ipler papatyalar için: sarı örgü ipi ve dört katlı lifli ip. Bunun içinde 2019 lif modelleri ve 2020 lif modelleri ile daha güncel desenler elde edebileceksiniz. Bu bilgiler hiçbir şekilde teşhis koymayı veya kalifiye bir profesyonelin çalışmasının yerine geçmeyi amaçlamamaktadır. Lafı açılmışken belirtelim, örgü lif yapılışı ile ilgili bir kaç sayfayı sitemizde daha önceleri yayınlamıştık.
Birleştirilen yuvarlak liflerin uç kısımlarına istediğiniz renklerden yapabileceğiniz ponponları ekleyin. Lif örnekleri modelleri ne kadar değişik yapılırsa kadar beğeni alacak örgülerden oluşur. Buradaki lif örnekleri 2018 modelleri yapılışı açısından en kolay örneklerden seçerek derledik. Sitemizde bulunan Güzel Seçme Lif Modelleri ve Yapılışlarına bakmak için tıklayın.
Bunlardan birisi de genç kızlar için çeyizlik olarak örülen banyo lifi yapımı ile ilgiliydi. Gayet güzel olmuş ve gayet de kullanışlı bir model ortaya çıkmış, yapımı da çok kolay, daha önce lif modeli işlediyseniz, bu modeli de kolaylıkla yapabilirsiniz. Bu sayfada örgü ile elde edilen bir diğer aksesuarlardan olan örgü lif modelleri üzerinde durmaya çalıştık.
Buradaki lif örnekleri yeni örgü trendlerinin bir araya getirilerek yapılması sonucu ortaya çıkıyor. Birbirine yakışan iki ayrı renk veya banyo takımlarınıza yakışan iki renk ile örmeniz gereken bu lif örnekleri yapılışı nedeniyle oldukça basit örneklerden olur. Kullanım açısından en rahat lif örnekleri, uzun olarak yapılan ve uçlarına tutmaç eklenen liflerden oluşur.
Yapımı ilk bakışta oldukça zor gözüken model aslında lif örnekleri kolay işler arasında yer alıyor. 250 Çeşit örgü lif modelleri galerisine geçmeden önce banyo lifi örmek isteyen değerli ziyaretçilerimiz için ufak bir hatırlatma yapmak isteriz. Örgü galeri olarak örgü yapılışları bölümündeki bu sayfada örgü banyo lifi yapılış ı ile birlikte olmuştuk. Çizgili lif modeli yapılışı ise kolay olduğundan dolayı tercih edilmektedir.

Banyo lif fiyatları modeline göre 10-30 TL arası değişmektedir. Oldukça modern olan bu lif örnekleri en güzel banyo lifleri dimension ait olacak anlamına geliyor. Yada çocuklar için olan modelleri de gördüğünüzü var sayarak örgü lif galerisindeki örneklerden çocuklar için olanları seçerek aynı modeli kendiniz uygulayarak çocuğunuza bir lif örebilirsiniz.
Tam anlamı ile çeyizlik lif örnekleri 2018 trendlerinden olan bu yıldız modeli yuvarlak lif örneği, en çok seveceğiniz örgüler arasında yer alacak. Uzun lif örnekleri anlatımlı videolara en az ihtiyaç duyan modeller oluyor çünkü yapmanız gereken dikdörtgen düz bir örgü örüp istediğiniz yerlerine süslemeler eklemek. 2017 yılı bitti ve bizde 2018 lif modelleri ve örnekleri galerisi hazırladık.
Diye düşünmeyin görün diye bu güzel Lifleri Netten Alıntı yaparak sizler için sayfamda paylaştım.Emek veren herkesten Allah razı olsun çok Güzel Lifler yapmışlar. Çiçek tarlası diye adlandırılan bu lif takımı laha lif modeli ve tomurcuk lif modelinden oluşuyor. Çünkü pattern örgüleri takip ederek oluşturacağınız bu örgü tam anlamı ile muhteşem bir lif örneği. Farklı boyutlarda fakat aynı renklerde lifler harika görünecektir.
Bu lifimizde her bir parça ayrı işlenimiş olup sonradan birleştirilmiştir. Buradaki lif örneği için 4 adet örümcek ağırlıklı örgü örüp sonradan birleştirmeniz yeterli. Nazar boncuklu lif modelleri de çok yapılıyor. Desenli lif modelimiz pembe ,beyaz ve yeşil ip ile yapılmıştır. Yumuşak ve tüylü ipler kullanılarak da farklı bir hava yaratılabilen bu model, genellikle sadece lif örnekleri için model çıkarmakta değil, banyo için bir takım yapmakta da kullanılabiliyor.
Yeni lif modellerinin yanı sıra 2016 2017 ve 2018 yuvarlak lif modelleri de bu galerinin içinde mevcut. Mavi ve çiçekli olan bu lif takımı da ince işçilik isteyen modellerdendir. Banyo yapmaktan hoşlanmayan çocuklar için en sevdiği çizgi film kahramanı veya en sevdiği hayvan figürlerinden oluşan lifler kullanmanız dimension büyük kolaylık sağlayabilir. Ben de sizler için değişik ve çok şirin lif modellerinden olan elbise şeklinde olan Elbise Lif Modellerini bir araya getirerek sizlere sunuyorum.

Örnekte bulunan uzun lif örneği, hediye olarak çok kullanışlı ve zarif bir seçim olabilir. Zarif bir lif örnekleri yapılışı için örümcek örgüsü asla uzun tutulmamalı, mümkün olduğunca kısa boyutlarda yapılmalıdır ki büyük ve çirkin bir görüntü oluşmasın. Daha sonra üçgen şekilde diimleri yapıp four sıra kenar suyu yaparak lifi tamamlıyoruz. Lif oranı açısından oldukça zengin olan havucu olması gerekenden daha fazla tüketmek vücuttaki diğer mineral ve vitaminleri olumsuz etkileyebilir.
250 çeşit el örgüsü banyo lifi modelleri galerisini incelemeye çalışacağız. Fıstıklı uzun lif modeli de yeni modellerden bir tanesidir. En yeni lif modellerini de bulacağınız 2018 lif modelleri sizin de çok hoşunuza gidecek. Lif örnekleri kolay modellerden biri olan yuvarlak lifler genellikle ortadan başlayarak örülür. Tığ işi veya şiş ile yapılan banyo lifleri görsellikleri ile de göz kamaştırmaktadır.
2 adet yuvarlak lif örgüsünün ayrı ayrı örülüp kenarlarından birleştirilmesi ve bilek kısmı için 5-6 cm bir örgü örülmesi ile oluşan bu eldiven lif, tekli liflere göre daha uzun sürede yapılır. Lif örnekleri görselleri ilk bakışta bazen çok zor bir motifmiş gibi gelebilir özellikle örgüye yeni başlayanların biraz gözünün korkmasına bile sebebiyet verebilir ancak sakın sıkıntı etmeyin.
Aynı zamanda set halinde yani el tipi lif, uzun lif ve yuvarlak liflerden oluşan setler de son günlerde hediye amaçlı tercih edilebiliyor. Sadece genç kızlar için değil tabii sizler de eşiniz için ufak bir sürpriz yaparak kalp desenli bir lif örebilirsiniz. Hanımlar buraya kadar sizlere papatya lif yapılışı için puf çiçek yapımı yani papatya çiçeği yapımı anlattım ve bu örgü papatya çiçeği nasıl yapılır onu gösterdim.

Lif modeli arayanlar için birbirinden güzel çeyizlik lif örneklerini biraraya getirdik. Yapmış olduğunuz çiçekleri tığla lifin üzerine dikerek daha hoş görünmesini sağlayabilirsiniz. Bu noktada sitede işlerini kolaylaştıracak şekilde pek çok örnek ve tasarımla karşılaşabileceklerini ve piyasada pek çok sitede olmayan örnekleri bulabileceklerini düşünüyoruz. Çeyizlerinde vaz geçilmez ve göz bebeği olan lifler modası hiç geçmeyen en değerli nadide örgüdür.
Diğer örgülere göre yapımı bir tık daha zor olan bu eldiven lifler için öncelikle parmak genişliğinizden biraz daha bol olan örgü parmakları yapmalısınız. Kelebekli lif modeli de yeni örneklerden bir tanesi. Buradan Örgü Sabun Lifleri yazısına tıklayarak bakabilirsiniz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz.
Fakat bayanların vazgeçemediği görsellik her alanda olduğu gibi lif gibi basit bir konuda bile aranan bir özelliktir. Banyo için sabunluklu lifler çok ilgi görüyor. Farklı farklı desenlerdeki lifleri tığla örebilirsiniz. En standart uzun lif örneği olan bu modeller günlük kullanımlar için uygun. İster tek renk ister altlı üstlü farklı renkler ile örerek de değişik bir lif elde edebilirsiniz.
İşte Derya Baykal'ın bir programda yaptığı bir lif önerisini ve bunun videosunu sunarak işinizi kolaylaştırmak istiyoruz. Oldukça şık duran bu uzun lif örnekleri anlatımlı olarak paylaşıldığında aslında çok da zor örneklerden oluşmadığı anlaşılabiliyor. Yeni hayvanlı lif modelleri örmek isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm ve benim de çok sevdiğim bu Baykuş Lif Modeli Yapımını sitemizde paylaşıyoruz.

Eskiden olduğu gibi günümüzde de çeyizlere konulan lifler düğün sonrasında yakın akrabalara gönderilir. 2018 - 2019 Sezonunda en sevilen ve en çok beğeni alan lif modellerini örgü severlerin mutlaka görmesi gereken bir koleksiyonu sizler için bir araya getirdik. İlk videomuz da sizlere papatya lif modeli yapılışı için örgü papatya çiçekleri ni yapılışını gösterdik ve bu örgü papatya çiçekleri birbirine nasıl bağlanır onu detaylıca anlattık.

Üzerine yapılan çiçek, hayvan ve herhangi bir desen ile daha güzel bir görünüme sahip olan lifler arasından seçmiş olduğumuz 30 tane lif modelini bu yazımızda sizler için bir araya topladık. İki kenarı üçgen olan bir uzun lif ördükten sonra tutmaç için ister halka isterseniz de zincir örgüsü kullanarak bitirebileceğiniz bu lif, çeyizlik lifler listesine eklenebilecek bir örnek.
Renkli Banyo Lif Örnekleri Renkli Banyo Lif Örnekleri Reviewed by sevgi on Ağustos 20, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads