Header AD

header ads

Kolay Lif Örnekleri 2018

Duş Alırken Banyo Sırasında keselenmek için kullanılan, örgücü hanımların 2018 yılında kesinlikle yapılması gereken yapılması gerekenlerden en hoş 30 tane lif modelleri burada paylaşılmıştır. Lif modeli anlatımlarını youtube kanalımıza abone şeklinde de izleyebilirsiniz. Tüm bunların haricinde bizlerle örneklerini paylaşmak isteyen okuyucularımız için de sitemizde bir bölümümüzün olmasından dile getirmemiz yerinde olacaktır. Kare, çiçekli, dilimli, düz, desenli, renkli, üçgen bir sürü lif örneği bulabilirsiniz. Bu noktada sitede işlerini basitlaştıracak biçimde birçok örnek ve dizaynla karşılaşabileceklerini ve piyasada birçok sitede olmayan örnekleri bulabileceklerini düşünüyoruz.
Farklı farklı desenlerdeki lifleri tığla örebilirsiniz. Dolu dolu ve sıkı sıkı örmeniz gereklidir aksne aksi halde aksi taktirde lif örnek olarakiz dağınık bir modele dönüşebilir. Gül motifleri, taraftar lifleri, çocukları için hayvan motifleri, çiçekler, çeyiz kullanımına makul lif örgü modelleri ve daha çoksı. Buradaki lif örneği son derece kolay, ama tamamlandığında fazlası ile şık bir görüntüye kavuşan lif örneklerinden.
Son olarak sadece gelinlerin ihtiyaçları olmayıp evlerimizde hernet kullandığı birbirinden hoş lif modelleri sayfamızdan da bahsetmeden geçmemeliyiz. Her zaman yapılanlardan bir tanesi de basit lif modelleri. Lif modeli fiyatı soran günde onlarca kişi oluyor bu konu hakkında ayrıntıları paylaştık. Örnekte bulunan uzun lif örneği, hediye olarak çok kullanımı kolay ve zarif bir seçim olabilir.
Fıstıkları tamamladıktan sonra artık aralara birer direk koyarak lifinizi temelini atmanız gerekiyor. Hatta hiç bir yerde bulamayacağınız lif modellerini burada bulabilirsiniz. Benim youtube da en fazla beğenerek takip ettiğim videolardan birisi de ören hanımın yuvarlak lif modelleri videoları. İlk önce 6 dilim, sonra dilimler arasındaki beyaz kısım, en sonda ortadaki göbek yapılarak gökkuşağı lif örneği oluşturulmuştur.
Uzun lifler genellikle sırt bölgesinin sağ ve sol tarafından tutularak kullanıldığı için üzerine süslemeler yapmak yerine, kendinden desen oluşturacak ipler kullanabilir ya da desen içinde süsleme yaparak kullanabilmeniz mümkün. Lifi kullanmak kadar kullanacağınız lifi kendi zevkinize göre . Bazı lif örnekleri anlatımlı videolardan izlenerek örülmeli zira buradaki örnekte olduğu gibi farklı örgü yöntemlerini denemeniz gerekebilir.






Kolay Lif Örnekleri 2018 Kolay Lif Örnekleri 2018 Reviewed by sevgi on Ağustos 31, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads