Header AD

header ads

Anlatımlı Bebek yelek modelleri

Soğuk kış günlerini yaşadığımız şu günlerde siz de bebeğinize, sevdiğiniz kişilerin bebeklerine örmek için yelek modeli arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kraliçeler için güzel bir pembiş yelek. Arşivimizde 40'dan fazla yelek modeli bulunmaktadır. Üstündeki fıstıklarla daha güzel görünen bir yelek örneği. 18. Model: Kolay bebek yeleği arayanlar resime tıklayım videolu anlatımı izleyebilirler. 31. Mannequin: Yakadan başlamalı bebek yeleği yapılışını videolu ve yazılı açıklamalı olarak paylaştık. 37. Mannequin: Yenibahar örgü modeli ile yapılan mevsimlik bebek yeleği yapılışı.
3.Tunus İşi Desenli Çocuk Yelek Modeli baştan sona Tunus Şişle Nasıl Çocuk Yelek Yapılır anlatımlı. 9. Mannequin: En çok aranan bebek yeleklerinden Tunus işi bebek yeleği. 32. Mannequin: Yazlık örgü yelek modeli ile delikli örgü tekniğini kullanıp güzel bir yelek yapabilirsiniz. Bu modeli hem kız hemde erkek bebek yeleklerinde kullanabilirsiniz. Bebek yelekleri arasından en çok sevilen modeller arasına girmişti.
Şiş işi bebek yelekleri arayanlar için. 26. Mannequin: Basit bebek yeleği yapılışı arayanlar için hem güzel hemde kolay bir örnek. 16. Model: Kahve çekirdeği örgü modeli ile yapılan yelek modeli. Yelpaze örgü bebek yeleği adı verilen bu model çok beğenilen bir modeldir. 3.5 numara şiş ile yapılan yelek 1 yaş bebekler içindir. Örgü bebek yelekleri yapmak isteyenlere fikir oluşturacak olan modeller yer alıyor.
34. Mannequin: İncili bebek yeleği yapılışı anlatımlı olarak resime tıklayın. Kolay bebek yeleği arayanlar bu modele bakıp yapabilirler. 25. Mannequin: Miniklere çok yakışacak olan incili yelek modeli. Yakın zaman içerisinde bu yeleklerin anlatımlarına yer vereceğiz. Bebeklere bu yelek çok yakışacak. Bebek yelek örnekleri arasından en çok bakılan modellerden biri de budur.
Çapraz kareler örgü modeliyle yapılan robası şık duran ve boncuk düğmeler kullanılan örgü bebek yeleği. 5. Model: Çizgili bebek yeleği hem kız hem erkek bebekler için yapılabilir. Yelek resimlerini bir bir incelemeniz için hepsini bu sayfada paylaştık. forty. Mannequin: Kolay örgü bebek yeleği yapımı. 20. Mannequin: Deniz dalgası örgü tekniği ile yapılan düğmeli yelek örneği.
22. Model: Kesme şeker örgü modeli ile yapılan yelek. Buude Youngsters ürünleri eğlenceli, aktif ve bebeklerin anotomik gelişimine uygun modellerüretir. 35. Mannequin: Bebek yeleği yapılışı aşamaları ile yeleğin nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Nazarca Yelek Modelleri için alttaki Resimlere Tıkladığınızda ulaştığınız sayfada modelin baştan sona anlatımlı yapılışını izleyebilirsiniz.
Ayıcık motifleri ile çok güzel görünen bu yeleği bebeklerinize yapmak isterseniz yukarıdaki resime tıklayabilirsiniz. four. Model: Selanik örgü tekniği ile yapılan bebek yeleği yapılışını resimli ve yazılı anlatımlı olarak paylaşmıştık. Erkek ve kız bebekler için değişik bebek yelekleri bulabileceksiniz. Yukarıdaki yelek modeli bunun için preferrred bir örnek.
28. Model: Yandan örülen bebek yeleği yapılışını videolu olarak paylaştık. Bebek yelek modelleri ve yapılışları resimli anlatımlı olarak bebek yelek örnekleri sunulmaktadır. Desenleri harika olan bu yelek modelinin yapılışını videolu olarak yayınlamıştık. Bebek yelek modelleri arasından beğenilen modellerden biri. Örgü bebek yelekleri yaparken sizde baklava desenleri ile yapabilirsiniz.
33. Mannequin: Anlatımlı bebek yeleği tarifi. Kolay yelek yapılışı arayanlar için güzel bir örnek daha. Bebek yeleği açıklaması için resime tıklayabilirsiniz. 29. Model: Bebek süveteri yapılışı ilmek sayıları ile birlikte sitemizdedir. Hem Bayan Yelekleri Hem Çocuk ve Erkek Adam Yelekleri için Yelek Örnekleri bölümü Yelek Modelleri için bir çok Tığ işi,Şiş ve Tunus İşi Bayan Yelekleri bulabileceğiniz bir bölüm.

1. Model: İlk modelimiz şiş işi örgü ile yapılan bebek yeleği modeli. 17. Mannequin: Nazar boncuklar ile süslenen örgü yelek modeli. 24. Mannequin: Yaprak desenleri ile yapılan örgü yelek. Örgü bebek yelekleri 40 tane anlatımlı olarak burada. Bebek yelekleri bazen kolay modeller ile de harikalar çıkarılabiliyor. Yakın bir zamanda bu 50 Tane Örgüler serisinin Battaniye,Tığ Örgüleri,Şal Yapılışı,Bebek Hırkaları gibi Örnek anlatımlı sayfalarını da sizlere sunacağım.


Anlatımlı Bebek yelek modelleri Anlatımlı Bebek yelek modelleri Reviewed by sevgi on Ağustos 29, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads