Header AD

header ads

11 Adet Yeni Lif Örnekleri

Şirin olan lif örnekleri herkes tarafından beğenildiğinden dolayı bu ismi almıştır. Yaka lif modellerini de bilmeyenleriniz yoktur. Yapımı kolay gökkuşağı lif modeli ile renkli bir life sahip olabilirsiniz. Gül, çiçek desenli lifler hiç bir zaman önemini kaybetmedi. Her zaman yapılanlardan biri de kolay lif modelleri. Farklı farklı desenlerdeki lifleri tığla örebilirsiniz. Tercih edenler için bu liflerin bazıları örgü şişleri ile yapılırken çoğu lif kalın numaralı tığlar ile örülmektedir.
Fakat örgü teknikleri bilenler için genellikle galeri tarzında birçok lif örnekleri vermekteyiz. Lahana lif modelleri en çok tercih edilen lif modelleri arasındadır. Bu noktada sitede işlerini kolaylaştıracak şekilde pek çok örnek ve tasarımla karşılaşabileceklerini ve piyasada pek çok sitede olmayan örnekleri bulabileceklerini düşünüyoruz. El yapımı liflerin yerini hazır olanların asla tutmadığını biliriz.
Nazar boncuklu lif modelleri de çok yapılıyor. Diğer çok beğendiğim liflerden aklıma gelenlerden bazılarını sizlere de bahsetmek istiyorum. Merhabalar arkadaşlar bu videoda Lahana Lif Modelinin anlatımını siz değerli takipçileri ile paylaştık. Mavi, sarı, kırmızı, beyaz, pembe gibi renk kombinleriyle yapılan lifler, yıllar geçmesine rağmen hala banyolarımızdaki yerini koruyor.
Bayanların çok severek takip ettiği popüler lif şekillerinden olan Yeni Yuvarlak Lif Modellerini sizler için toplayarak bir araya getirdim. Üst tarafta anlatımlı lif modelleri kategorimize bakabilirseniz orada bazılarının nasıl yapılığı anlatıldı. Lif örnekleri hem sade modelleri hem de şaşalı modelleri ile her zevke uygundur. Aynı zamanda basit bir yapımı olduğu için de lif örmeye yeni başlayanlar için ders niteliğinde bir anlatımdan yararlanmış olacaksınız.
Tığ işi veya şiş ile yapılan banyo lifleri görsellikleri ile de göz kamaştırmaktadır. 2017 yılı bitti ve bizde 2018 lif modelleri ve örnekleri galerisi hazırladık. Birbirinden güzel üçlü lif modellerini sizler için hazırladık. Bu lif örnekleri balık modellerde, gül modelinde, lale modelinde, çilek modelinde, taraftar amblemi modelinde, yelpaze modelinde, papatya modelinde ve volanlı modellerde örülebilmektedir.
İlk önce 6 dilim, sonra dilimler arasındaki beyaz kısım, en sonda ortadaki göbek yapılarak gökkuşağı lif örneği oluşturulmuştur. Çiçek tarlası diye adlandırılan bu lif takımı laha lif modeli ve tomurcuk lif modelinden oluşuyor. Çiçekli lif modelleri de en çok yapılan lif örneklerindendir. İçerdiği magnezyum ve yüksek lif oranı bir yana kan şekerini de dengede tutuyor, sindirim sistemini de koruyor.
Sitemizde videolu olarak anlatımlı olan ve çok sevilen lif örneklerini sizler için aşağıda yer verdim. Papatyalı uzun lif modelini ben ilk defa görüyorum. Anlatımlı lahana lif modeli yapılışı ve lahana lif örneği yapılışı ile karşınızdayız.Elişi ile uğraşan biz hanımların vazgeçemediği tek örgü şekli lif modelleridir sanırım. Özellikle her genç için evlenmeden önce hazırlanan çeyiz bohçalarında bulunan lifler ülkemizde bir çok banyoda kese olarak kullanılmaktadır.
Bu yazımızda sizlere lif örneklerinden bahsedeceğiz. Sitemize üye olarak yaptıklarınızı bizimle paylaşabilirsiniz ve güzel bir yanı da bu el işleri ile lif satış ile para kazanabilir, aile bütçesine katkı sağlayabilirsiniz. Takım olarak yapılmış bu üçlü lif modelleri aynı örnekten farklı boyutlarda olmaktadır. Üzgünüz bu cihaz için measurement uygun bir teklif bulunamadı.
Sarı, yeşil ve beyaz renklerin kombinasyonu ile yapılan bu lif cıvıl cıvıl görünmektedir. Tığ İşi Lif banyolarda en çok kullanılan çeyizlik ürünler arasında yer almaktadır. Tığ işi lif modelleri, şiş işi lif modelleri yuvarlak, uzun veya kare gibi bir çok şekilde örülmektedir. İnsan bu life bakınca bile içi açılıyor. Lif modelleri arasında bulunan uzun lif örneklerini oluşturmak aslında lifi ören kişinin biraz da hayal gücüne kalmış denilebilir.

İp olarak artık kalan ipler değerlendirilip 7 numara tığ ile bu güzel ve renkli lif ortaya çıkartılmıştır. Üzerine yapılan çiçek, hayvan ve herhangi bir desen ile daha güzel bir görünüme sahip olan lifler arasından seçmiş olduğumuz 30 tane lif modelini bu yazımızda sizler için bir araya topladık. Çizgili lif modeli yapılışı ise kolay olduğundan dolayı tercih edilmektedir.






11 Adet Yeni Lif Örnekleri 11 Adet Yeni Lif Örnekleri Reviewed by sevgi on Ağustos 29, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads