Header AD

header ads

Yeni Fikirler Kare Lif Modelleri

Banyo sırasında keselenmek için kullanılan, örgücü hanımların 2018 yılında mutlaka yapması gereken en güzel 30 tane lif modelleri burada paylaşılmıştır. Buradaki lif örneği için 4 adet örümcek ağırlıklı örgü örüp sonradan birleştirmeniz yeterli. Zaten lif örmek sıkıcı değildir ve basit tekniklerle istediğiniz renklerle ve hatta kendi tasarladığınız motiflerle çok güzel el işi lif örnekleri yapabilirsiniz. Bayanlar bu lif örgüleri ni , kendileri için, eşi için, çocukları için ya da çeyiz için kısa zamanda ve kolayca örebilmekte ve hayal güçlerini de kullanarak ilginç örgü lif modellerine sahip olmaktadırlar.
Uzun Lifler için sizlere Netten topladığım ve derlediğim Çeyiz işi olacak kadar birbirinden güzel Emek Verilmiş Güzel Uzun Lifler ve Yapım aşamalı Uzun Aşkıma Yazılı Lif,Uzun Çiçekli Lif ve Örümcekli Uzun Lif Örneği. Ya öbür tarafını kullanacaksınız ya da süslemeleri yapmadan bir lif örneği çıkartacaksınız. Gökkuşağı lifin göbeği içinse 7 zincirle bir halka oluşturulmuş ve sırası ile üçlü fıstıklar yapılıp dilimlerin ikinci pıtırcıklarına eklenmiştir.
Bayanların çok severek takip ettiği popüler lif şekillerinden olan Yeni Yuvarlak Lif Modellerini sizler için toplayarak bir araya getirdim. Kişinin kendi hayalindeki örgüyü gerçeğe yansıtmasının başka bir tarzı olduğu düşünülen içi boş olarak tasarlanmış iki tarafı da örgü ile donatılmış olan lif örnekleri aslında çok eski zamanlardan beri kullanılan lif örnekleridir.

Özellikle genç kızlarımızdan bahsetmişken sitemizde ki oya örnekleri bölümünden de kesinlikle bahsetmeliyiz. Birbirine yakışan iki ayrı renk veya banyo takımlarınıza yakışan iki renk ile örmeniz gereken bu lif örnekleri yapılışı nedeniyle oldukça basit örneklerden olur. Çok kullanışlı ve şık lif örnekleri arayanlar için güzel modeller. 2017 yılı bitti ve bizde 2018 lif modelleri ve örnekleri galerisi hazırladık.





Yeni Fikirler Kare Lif Modelleri Yeni Fikirler Kare Lif Modelleri Reviewed by sevgi on Ağustos 31, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads