Header AD

header ads

Yeni Fikirler Motifli Lif Örnekleri

kendi evinizde yani evde miskince oturmaktan canınız sıkılıyorsa iğne oyaları ve lif modelleri ile meşgul olabilir yapabilirsiniz. Hastalar operasyondan bir hafta sonra duş alabilir, yalnız banyoda tek başına kalmamalı, yara yerine netlikle lif uygulanmamalıdır. Tek tek dört ayrı parçanın sonradan birleştirilmesi ile ortaya çıkan lif, banyonuzun vazgeçilmezlerinden olacak. Hem yapımı çok kolay hem de kullanış bazında en sevilen lif modelini örnekte olduğu gibi çiçek ayrıntıları ile süsleyebileceğiniz gibi, süsleme eklemeden de kullanabilmeniz mümkün.
Bayanların çok severek takip ettiği tanınmış lif biçimlerinden olan Yeni Yuvarlak Lif Modellerini sizler için toplayarak bir araya getirdim. Kişinin kendi hayalindeki örgüyü gerçeğe yansıtmasının diğer bir tarzı olduğu düşünülen içi boş olarak geliştirilmiş iki tarafı da örgü ile donatılmış olan lif örnekleri aslında çok eski zamann beri kullanılan lif örnekleridir.
Bu yıl pek ilgi görmemiş fakat önümüzdeki yıl ilgi göreceğini düşündüğümüz lif modelleri galerisi hazırladık. Banyo kesesi olarak kullanılan ve el örgüsü ile yapılan birbirinden güzel lif modelleri banyoların olmazsa olmazlarındandır. Lif modeli arayanlar için birbirinden hoş çeyizlik lif örneklerini biraraya getirdik. Diye düşünmeyin görün diye bu hoş Lifleri Netten Alıntı yaparak sizler için sayfamda paylaştım.Emek veren herkesten Allah razı olsun çok Güzel Lifler yapmışlar.
Sizler için araştırdığımız en hoş lif örnekleri için bizi takip etmeye devam edin. Özellikle çeyiz bohçasına konulan lifler motifler ile süsleniyor. Örgü lif görselleri olarak çeşitli motifleri siz de örneğin kullanabilmeniz mümkün. Daha farklı hayvan lif figürlerine ulaşmak için internet üzerinden resim araması ile meşgul olabilir yapabilirsiniz. Biz de her zaman, marifetli üyelerimizin ördüğü mükemmel lifler ve bunların bazılarının nasıl yapıldıklarını anlattığımız yararlı paylaşımlara yer veriyoruz.
Çok keyifli modellere imza atabileceğiniz lif örnekleri aşağıda derlediğimiz biçimde 2018 trenleri arasında bulunur. Mannequin çeşitliliği bakımından da sevilir el işi lifler. En yeni modellerin bulunduğu lifleri Tığ İşi Lif yapımı ile siz de bu örnekleri ile meşgul olabilir yapabilirsiniz. Daha önce yayınladığımız çiçekli lif yapılışı ile yardımcı olmaya çalışmıştık. Güzelliğin gereklerini yerine getirmek için ne yapacağız ilmek ilmek ördüğümüz el işi liflerimizi kullanacağız.








Yeni Fikirler Motifli Lif Örnekleri Yeni Fikirler Motifli Lif Örnekleri Reviewed by sevgi on Ağustos 31, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads