Header AD

header ads

Balıkçı Yaka Bayan Kazak Modelleri

Her sene değişen moda trendlerini yakalamaya çalışmak bazen bütçemizi sarsabiliyor. Eğer tercihiniz gömleklerin maskülen duruşundan yana değil de daha farklı konseptlerde ve çok daha çeşitli şekillerde kombinleyebileceğiniz bluzlardan yanaysa, yine yüzlerce seçeneği parmaklarınızın altına seriyor. Sıfır yaka düz renk kazak giyerek nasıl bir mesaj vermeye çalıştığını düşün. İçine V yaka tişört ya da gömlek giymek suretiyle daha şık bir görüntü sağlar.
9. Son zamanlarda bir de yelek modası başladı sizde. Tarzınızı yansıtmak istiyorsanız, gömlek üstüne ya da triko kazak üstüne tercih edeceğiniz hırka modelleri ile şıklığınızı bir adım öteye taşıyabilirsiniz. İstanbul odaklı mağazalaşmasını Anadolu'ya taşıyarak kısa sürede Türkiye'de gömlek pazarında bilinen önemli bir oyuncu haline geldi. Yeni Kore slim Ekose Gömlek bayanlar uzun kollu pamuk gömlek tüm maç kadın 1-3 cm (0.39-1.18 inç) farklılık nedeniyle manuel ölçüm hatası.
Kadın kazakları, kesim olarak yuvarlak yakalı, kruvaze eklentili ve yarasa kollu seçenekleriyle beğeniye sunuluyor. Lacivert blazer bir cekete, beyaz düz ve mavi gömleklere, siyah kumaş bir pantolona mesela. Taytlarla veya eskitilmiş Jean'larla tamamlayarak Casual şıklık yakalayabilirsiniz. İş çıkışında özel bir davete katılacaksanız ipek gömlek modelleri arasından bir seçim yapabilir; böylece kıyafet değişikliğine ihtiyaç duymadan tüm günü geçirebilirsiniz.
Son zamanlarda özellikle çiçek desenli gömlekler revaçta. Fırfırlı, tek omuzlu veya kayık yaka bluzlar ise yaz tatillerinin vazgeçilmez parçaları arasında yer alıyor. Farklı kesim, renk ve desenlere sahip ipek ya da şifon gömlek tasarımları özellikle iş kadınları tarafından sıkça tercih ediliyor. Bunun yanı sıra yarım yaka hırkalar daha ilgi görürken yarım balıkçı yaka hırkalar ile tamamen muhteşem bir görüntü oluşturmaktadır.

Günlük hayatımızı kolaylaştıran doğal ve rahat tunikler ve bol kesimli tunikler, penye tunik ve sezon trendini fırfır, nakış, ekose, pile, püskül ve volan ile yakalayan yeni sezon tunikler ile hem günlük rahatlığı yaşayacak hem de stilinizde söz sahibi olacaksınız. Daha sade ve rahat bir stiliniz varsa bisiklet yaka bluzları tercih ederek loafer ayakkabılarla birlikte hoş bir uyum yakalayabilirsiniz.











Balıkçı Yaka Bayan Kazak Modelleri Balıkçı Yaka Bayan Kazak Modelleri Reviewed by sevgi on Ağustos 31, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads