Header AD

header ads

tunus işi patik topuk yapılışı

Kısa bir zaman önce sitemize eklediğimiz diğer bir Şiş İle Yeni Patik Modellerinden olan ve çok seveceğiniz bunun gibi buna benzer yanı sıra bu 2 Şiş Çiçekli Patik Modeli Yapımı na bakmanızı rica minnet ediyorum. Tunus patik son yıllarda büyük ilgi görmeye başladı. En development ve kullanımı kolay tunus işi patik modelleri için örneklerle başlayın ve siz de kendi tarzınıza göre özgün patikler elde edin.
Merhabalar, 10marifet'i yeni keşfeden biri olarak sizlerle ilk olarak tunus örgü patik modelimi paylaşmak istedim. Patiklerinizi keyifle kullanmak için de hazır olarak satın almak yerine, kendi el emekleriniz ile patikler hazırlamalısınız. Tunus işi patik çizimleri , Sakine ablamızın tam 152 adet tunus işi patik modelleri örnekleri ve detayarının çizimleri sitemizde siz birbirinden kıymetli naçizane kullanıcılarımız için hazırlandı.
Çok basit modellerin yanı sıra, bir kadar komplike ve hoş motifler arasından istediğinizi seçerek hemen örmeye başlayabilirsiniz. Farklı şeylerden de örnek yapılabilir ama Tunus işi patiklerin özelliği bunun gibi buna benzer yanı sıra bu. Çiçek gibi hoş motifler orijinal örnek olarake sadık kalınıp aynı renk iplerle işlenerek yapılıyor. Hem çok hoş örnekler paylaştık hemde çok ilgi gören bir patik modelinin nasıl yapıldığını paylaştık.
Örgü seven hanımlar için yayınlamış olduğumuz bunun gibi buna benzer yanı sıra bu yazımızda Tunus işi patik modelleri yanı sıra nasıl yapıldığı da yer alıyor. Bir de yeni patikler yapılmaya başlanır. Kış mevsiminin gelmesiyle dolaplardan patikler çıkmaya başlar. Beş Şiş Görünümlü Tunus İşi Patik Yapımında, ön kısımdan başlayarak, 28 ilmek alarak işliyoruz. Örgü sever bayanlar hanımlar genç kızlarlar için tunus işi patik modelleri ve bunun gibi buna benzer yanı sıra bunların adım adım yapılışını ayrıntılı bir biçimde anlatacağım.
Tam Anneye Beş Şiş Görünümlü Tunus İşi Patik Yapılışı Anlatımlı Videosu için teşekkür ederiz. Tunus İşi Patik Yapımı anlatımlı video 2. Bölüm ve patik modelleri ile three bölümlük serinin 2. bölümünde karşınızdayım. Tunus işi patiklerden en fazla sevilen modeller çiçekli ve desenli olan modellerdir. Eminiz, örüp bitirmiş olduğu patiklere bakarak hemen siz de örmek için can atacaksınız.
Tunus işi patikler model ve örnek çıkartıp örmek için harika seçenek. Tüm yaştan kişiler patik modelleri örnekleri ve detayarını rahatça kullanabilir. Tunus Patikler de farklı Motifler farklı renklerde örgü ipleri ile yapılıyor Patiklerin genellikle yan kısımlarına Çiçek veya Motif deseni Aslına En Yakın Olandır Örnekler kullanılıyor.Tunus İğnesi ile yeni tanışanlar Kolay Tunus Patik Desenleri ile başlayabilirler.
Kış mevsiminde ayaklarınızı en uygun şekilde sıcak tutabilmenin yolu patik kullanımı olacaktır. İğne oyası ufak havlu kenarı modelleri Geçmişten günümüze uzanan harika ve özel ele emeği göz nuru prosedürelerimiz den en bunun dışındalıklı yerde olan iğne oyları, farklı kullanım alanları ve özel işçilikleri ile en çok tercih edilen prosedürelerden dir. Patik modelleri örnekleri ve detayarını inceledikten sonra şimdide bir modelin nasıl yapıldığını öğrenin.
Eski zamann bunun gibi buna benzer yanı sıra bu yana kadar evlerde sık sık kullanılan Tunus işi bayanlar hanımlar genç kızlar patikler son derece gözdedirler. Nasıl bir şey yaparım derseniz şayet, sizinle daha önce paylaştığımız şık ve modern örgü Tunus işi patik modelleri konusuna bahsetmiş olduğumuz gibi çok çeşitli örnekler mevcut. Birbirinden hoş modellerin çizimlerini ufak görsellere tıklayarak büyütüp inceleyebilirsiniz.







tunus işi patik topuk yapılışı tunus işi patik topuk yapılışı Reviewed by sevgi on Ağustos 30, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads