Header AD

header ads

tunus işi patik motifleri

Kolay tunus işi yapımı ve anlatımlı yunus işi patik modelleri bunun gibi buna benzer yanı sıra bu kanalda. Bu yalnızca Tunus işi patikler için değil, öreceğiniz bütün diğer modeller için de geçerli bir soru. Özellikle havaların soğuması ile birlikte daha sık kullanılan patikler kış günlerinde çok sıcak tutuyor. Çetik Patik Modelleri-Çetik Patik örnekleri ve Boncuklu Çetik Patik Aslına En Yakın Olandır Örnekleri de yine desenli Motif örnekleri ile yapılıyor.Sizlere Tunus Çetik Patik Motiflerini de göstereceğim.
Tunus Örgülü Patikler için Kartopu,Dora ve Ören bayanlar hanımlar genç kızlar örgü iplerini kullanabilmeniz mümkün. Tunus Örgü Modelleri için Tek şiş Örgü Modelleri diye de söylenen Tunus Şiş veya Tunus Tığ olarak adlandırılan Tığlar dan kullanmak gerekiyor. Sevgili hanımlar bunun gibi buna benzer yanı sıra bu kez tunus işi çizgili ve fiyonklu babet patik yapımını paylaşıyoruz. Bir kaç denemeden sonra artık çevrenizde gördüğünüz birçok şeyi patik örmek için motif yapabilirsiniz.
Yapılışını merak edenler için adım adım yapılışının anlatıldığı bunun gibi buna benzer yanı sıra bu örgüden çocuk örgüleri bilhassa görselde de görüldüğü gibi patik yapabilirsiniz. Gerçekten Tunus işi patik üzerine uzmanlaşmış tam bir profesyonel bir bayanlar hanımlar genç kızlar. Tunus işi bayanlar hanımlar genç kızlar patik yapımı kısaca bu yolladir. Örgü patik yapanların en fazla örmüş oldukları arasında Tunus işi patikler bunun gibi buna benzer yanı sıra bulunuyor. Sakine Ablamzın tunus işi patik modelleri örnekleri ve detayarını de incelemek dilerseniz tunus işi patik örneklerine bakabilirsiniz.
Sitemde sizin beğeninizi kazanması adına en hoş ve en moda örgü modelleri örnekleri ve detayarını, örmeye yeni başlayanlar için basit örgüleri, en sevilen bebek örgülerini, oldukça güzel harika esasında çok şık bebek şapkalarını, değişik ve bebeğinize çok yakışacak şık duaracak harika gösterecek olan bebek yeleklerini, minicik ayaklar için bebek patiklerini, en nadide havlu kenarları ve dantel örneklerini, rengarenk tığ işi oya modelleri örnekleri ve detayarını, en gözde iğne oyalarını, görülmemiş ve geleneksel patik modelleri örnekleri ve detayarını, erkek ve bayanlar hanımlar genç kızlarlar için harika yelek modelleri örnekleri ve detayarını ve günlük kullanımda ya da davetlerde kullanabileceğiniz birbirinden hoş şal modelleri örnekleri ve detayarını seçerek sizlere sunuyorum.
tunus işi patik motifleri tunus işi patik motifleri Reviewed by sevgi on Ağustos 30, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads