Header AD

header ads

tunus işi patik taban yapılışı

tunus işi patik taban yapılışı. Yapılışını merak edenler için adım adım yapılışının anlatıldığı bunun gibi buna benzer yanı sıra bu örgüden çocuk örgüleri bilhassa görselde de görüldüğü gibi patik yapabilirsiniz. Gerçekten Tunus işi patik üzerine uzmanlaşmış tam bir profesyonel bir bayanlar hanımlar genç kızlar. Tunus işi bayanlar hanımlar genç kızlar patik yapımı kısaca bu yolladir. Örgü patik yapanların en fazla örmüş oldukları arasında Tunus işi patikler bunun gibi buna benzer yanı sıra bulunuyor. Sakine Ablamzın tunus işi patik modelleri örnekleri ve detayarını de incelemek dilerseniz tunus işi patik örneklerine bakabilirsiniz.
İlgi görmeye de devam etmekte.Merak ettiğiniz yapamadığınız tunus işi patik örneklerini aşağıda vermiş olduğumuz şemalar vasıtası ile basitçe yapabileceksiniz.Şemaların içinde tunus işi menekşe şeması, tunus işi patik lale şeması, tunus işi patik gonca gül şeması, tunus işi patik Peygamber gülü şeması, tunus işi patik kır çiçeği çizimi, tunus işi patik solmuş menekşe çizimi, tunus işi patik çiçekli modeller, tunus işi patik farklı çizimlere yer verildi.
En yeni modellerin başında gelmektedir. Baştan Sona Detaylı Açıklamalı Tunus Örgüsü Bayan Patik yapım aşamaları.Videolu Tunus Patik. Patik örecek olanlar bunun gibi buna benzer yanı sıra buradaki anlatımlı modelin yapımını öğrenip örebilirler. Tam anlamıyla 2018 Patikler Tamanne Aslına En Yakın Olandır Örneklerine yakışır olan bunun gibi buna benzer yanı sıra bu Tek İşi İle Tunus İşi Patik Modelini umarım sizlerde zevkle yapabilirsiniz, ellerinize sağlık.
Kolay motifli Tunus patik modelleri ve örülen örnekler bunun gibi buna benzer yanı sıra bu gibi durumların önüne geçilmesi için bize çok hoş seçenekler sunuyor. Tunus işi patik yapımı için malzemelerinizi hazır ettikten sonra aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz. Tunus işi patik yapılışı için bir video paylaşıyoruz. Tunus patik modelimiz beş şişle örülmüş gibi duruyor, tam üstünde üzerinde olan ki deseniyle çok hoş olmuş, tunus miliyle prosedüreyi biliyorsanız, bunun gibi buna benzer yanı sıra bu modelimizi de basitçe yapabilirsiniz.








tunus işi patik taban yapılışı tunus işi patik taban yapılışı Reviewed by sevgi on Ağustos 30, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads