Header AD

header ads

tunus işi patik burun yapılışı

Tunus işi patik yapımı. Ayaklarının altının cennetle müjdelendiği melek kalpli annelerimiz ve geleceğin anne adayları hepinize kocaman sevgi dolu merhabalaaar, Tek Şiş İle Tunus Örgüsü severlerin bayılacağını düşündüğüm bu 2018 tunus işi patik modelleri çeşitlerinden olan ve inşallah bitirdikten sonra görenlerinden çok hayranlık duyacağı bu Beş Şiş Görünümlü Tunus İşi Patik Yapımını paylaşıyorum.
Aşağıdaki tabloda, ayak numaralarına göre hangi uzunlukta patik örebilirsiniz tam olarak karşılığı var. Görüntüsünün şıklığından dolayı Tunus işi örgü çok tercih edilmektedir. Tunus işi bebek patiği nasıl örülür merak ediyorsanız detaylı olarak anlatımını paylaştığımız videomuz yardımı ile kolaylıkla öğrenebilirsiniz. İki ile üçbuçuk yaş arası kızlarımızın giyebileceği çok güzel bir model malzemeler 2 yumak lif ipi patik boncuğu 2 veya 3 düzüm.
Bir çok örgü seven bayan tarafından yapılmış olan Tunus işi patik modellerini sitemize ekledik. Hep çok beğenmişimdir çiçekli kolyeleri. Tunus işi ile patik başta olmak üzere, hırka, yelek, battaniye gibi bir çok şey yapılabiliyor Eğer sizde bir Tunus işi patiğim olsun istiyorsanız aşağıdaki modellere baktıktan sonra yapılış aşamalarını inceleyin. Tüm yapım aşamalarına geniş olarak yer verilen videomuz daha önce tunus işi yapmamış olan pek çok bayanın rahatlıkla yararlanarak öğrenmesine yardımcı olacak şekilde hazırlanmıştır.
Örgü seven hanımlar için yayınlamış olduğumuz bu yazımızda Tunus işi patik modelleri yanı sıra nasıl yapıldığı da yer alıyor. Bir de yeni patikler yapılmaya başlanır. Kış mevsiminin gelmesiyle dolaplardan patikler çıkmaya başlar. Beş Şiş Görünümlü Tunus İşi Patik Yapımında, ön kısımdan başlayarak, 28 ilmek alarak işliyoruz. Örgü sever bayanlar için tunus işi patik modelleri ve bunların adım adım yapılışını detaylı bir şekilde anlatacağım.
Şiş tığ ile yapılan ve hem çok dayanıklı olan hemde kendine has değişik örneklerin yanında, renkli olarak yapılabilen bu el işinin yapılışı çok sorulmakta. Tunus patiklerinizi çiçeklerle hareketlendirmeyi mutlaka deneyin. Patiğin üstüne işlenmiş olan desenler ile çok güzel görünüm kazanan patik çeyizlik olarak da kullanılmaktadır. Örgü modellerinde patiğin çok önemli bir yeri olduğunu hepimiz biliyoruz.
Eski zamanlardan bu yana kadar evlerde sıklıkla kullanılan Tunus işi bayan patikler oldukça gözdedirler. Nasıl bir şey yaparım derseniz eğer, sizinle daha önce paylaştığımız şık ve fashionable örgü Tunus işi patik modelleri konusuna bahsettiğimiz gibi çok çeşitli örnekler mevcut. Birbirinden güzel modellerin çizimlerini küçük resimlere tıklayarak büyütüp inceleyebilirsiniz.
Ayağınızı sıcacık tutacak olan bu patiklerin yapılışı da çok basit olduğundan dolayı tercih etme sebeplerinizden olabilir. Örgüde Tunus işi patik modelleri yapımına nasıl başlanır konusunu inceleyerek bu küçük sorundan kurtulabilirsiniz. En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Ayaklarınızda renkli ve desenli patikleriniz ile şıklığınızı devam ettirmeniz artık çok daha kolay olacaktır.
Tunus işi patikler model ve örnek çıkartıp örmek için harika seçenek. Tüm yaştan kişiler patik modellerini rahatlıkla kullanabilir. Tunus Patikler de farklı Motifler farklı renklerde örgü ipleri ile yapılıyor Patiklerin genelde yan kısımlarına Çiçek ya da Motif deseni Örnekler kullanılıyor.Tunus İğnesi ile yeni tanışanlar Kolay Tunus Patik Desenleri ile başlayabilirler.
Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Sevgili bayanlar, çok güzel ayağınıza çok yakışacak ve sıcak tutacak, Beş Şiş Görünümlü Tunus İşi Patik Yapılışını sizlerle paylaşıyorum, tunus işi patikler sıkı ve ayağı sıcak tutuyor, görünüm olarak da çok hoş duruyor.
Tam Anneye Beş Şiş Görünümlü Tunus İşi Patik Yapılışı Anlatımlı Videosu için teşekkür ederiz. Tunus İşi Patik Yapımı anlatımlı video 2. Bölüm ve patik modelleri ile three bölümlük serinin 2. bölümünde karşınızdayım. Tunus işi patiklerden en çok sevilen modeller çiçekli ve desenli olan modellerdir. Eminiz, örüp bitirmiş olduğu patiklere bakarak hemen siz de örmek için can atacaksınız.




tunus işi patik burun yapılışı tunus işi patik burun yapılışı Reviewed by sevgi on Ağustos 30, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads