Header AD

header ads

tunus işi patik altı yapılışı

Tunus işi patik yapımı. Tunus işi patikler model ve örnek çıkartıp örmek için harika seçenek. Tüm yaştan kişiler patik modelleri örnekleri ve detayarını rahatça kullanabilir. Tunus Patikler de farklı Motifler farklı renklerde örgü ipleri ile yapılıyor Patiklerin genellikle yan kısımlarına Çiçek veya Motif deseni Aslına En Yakın Olandır Örnekler kullanılıyor.Tunus İğnesi ile yeni tanışanlar Kolay Tunus Patik Desenleri ile başlayabilirler.
Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi ile ilgili aklınıza gelen, ihtiyaç duyduğunuz her şeyi bunun gibi buna benzer yanı sıra bulabilirsiniz. Sevgili bayanlar hanımlar genç kızlarlar, çok hoş ayağınıza çok yakışacak şık duaracak harika gösterecek ve sıcak tutacak, Beş Şiş Görünümlü Tunus İşi Patik Yapılışını sizlerle paylaşıyorum, tunus işi patikler sıkı ve ayağı sıcak tutuyor, görünüm şeklinde de çok güzel duruyor.
Farklı patikleri örmek için aslında çok fazla şeye ihtiyacınız yok. ÖRGÜ KADIN PATİKLERİ VE YAPIMI yazımızda çeşitli kadın patikleri yapımlarını inceleyebilirsiniz. Gelin şimdi kış aylarında ayaklarınızı soğuktan koruyacak olan patikler modelleri örnekleri ve detayarını ve nasıl yapıldığını öğrenelim. Patik modelleri örnekleri ve detayarının en büyük handikabı, birçok çeşitli model olmasına karşın hanımların bir çoğu nedense hep aynı biçim ve tam üstünde üzerinde olan n gitmeye çalışıyor.





Sitemde sizin beğeninizi kazanması adına en hoş ve en moda örgü modelleri örnekleri ve detayarını, örmeye yeni başlayanlar için basit örgüleri, en sevilen bebek örgülerini, oldukça güzel harika esasında çok şık bebek şapkalarını, değişik ve bebeğinize çok yakışacak şık duaracak harika gösterecek olan bebek yeleklerini, minicik ayaklar için bebek patiklerini, en nadide havlu kenarları ve dantel örneklerini, rengarenk tığ işi oya modelleri örnekleri ve detayarını, en gözde iğne oyalarını, görülmemiş ve geleneksel patik modelleri örnekleri ve detayarını, erkek ve bayanlar hanımlar genç kızlarlar için harika yelek modelleri örnekleri ve detayarını ve günlük kullanımda ya da davetlerde kullanabileceğiniz birbirinden hoş şal modelleri örnekleri ve detayarını seçerek sizlere sunuyorum.
Sabır ve emek işi olan iğne oyası uzun yıllar kullanıma müsait bir işçilik olmasından çoğu kişi tarafından da tercih edilir. Örgü sepeti kanalımda : basit tığ oyası örnekleri, bebek örgü modelleri,basit örgü modelleri , bebek patiği yapılışı, lif modelleri, çeyizlik lif modelleri , kazak, bayanlar hanımlar genç kızlar hırka nasıl yapılır, ve örgüye dair ne ararsanız bunun gibi buna benzer yanı sıra burada bunun gibi buna benzer yanı sıra bulabilirsiniz.
Sizin için hoş ve farklı örgü modelleri ararken Sakine'nin Hayalleri Fb sayfasına denk geldik. Kadar çok patik yapmış, bunun gibi buna benzer yanı sıra bu patiklerin yapım şemasını çıkartmış ki, hepsi birbirinden hoş. Fakat lakin ama gibi anlamalarada gelse Eğer öreceğiniz kişi yakınınızda değilse, ölçü alamıyorsanız bunun gibi buna benzer yanı sıra bu tablo işinizi fazlasıyla görecek. Bu videomuz da sizlere yine baştan sona anlatımlı bir tunus işi patik anlatımı hazırladık.
Kısa bir zaman önce sitemize eklediğimiz diğer bir Şiş İle Yeni Patik Modellerinden olan ve çok seveceğiniz bunun gibi buna benzer yanı sıra bu 2 Şiş Çiçekli Patik Modeli Yapımı na bakmanızı rica minnet ediyorum. Tunus patik son yıllarda büyük ilgi görmeye başladı. En pattern ve kullanımı kolay tunus işi patik modelleri için örneklerle başlayın ve siz de kendi tarzınıza göre özgün patikler elde edin.
Tığ ya da şiş işi ile yapılan Tunus işi örgüler birçok örgü seven bayanlar hanımlar genç kızlar tarafından yapılmaktadır. Kış aylarında ayaklarınız üşümesin diye tercih ettiğiniz patikleri birde Tunus işi ile deneyin. Son zaman ise Tunus işi örgü patik modelleri farklı ve yeni örnekleri basit örmek açısından bizlere çok çeşitli motifler sunuyor. Tunus işi olarak bilinen, genelde göçmenlerin yaptığı bunun gibi buna benzer yanı sıra bu değişik örgü tığ ile örülüyor.
tunus işi patik altı yapılışı tunus işi patik altı yapılışı Reviewed by sevgi on Ağustos 30, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads