Header AD

header ads

Tığ İşi Bebek Yelek Modelleri

Arkadaşlar ben ikiz annesi olarak çocuklarım bebek iken örgüyü çok severek yapıyordun fakat renklerde zorlanıyordum bir kız bir erkek olunca renklerde uyum istersiniz bende bugün bu konuya değineyim istedim. 22. Mannequin: Kesme şeker örgü modeli ile yapılan yelek. Buude Youngsters ürünleri eğlenceli, aktif ve bebeklerin anotomik gelişimine uygun modellerüretir. 35. Model: Bebek yeleği yapılışı aşamaları ile yeleğin nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Nazarca Yelek Modelleri için alttaki Resimlere Tıkladığınızda ulaştığınız sayfada modelin baştan sona anlatımlı yapılışını izleyebilirsiniz.
Yapımı çok kolay olan bir yelek modeli. Biricik bebeklerimize en güzel bebek yelekleri örelim. 30. Model: Kız çocukları için dilimli yelek yapılışı ayrıntıları ile sitemizdedir. Harika desenleri ile bu yelek kızlarımıza çok yakışacak. Deseni, rengi ve kullanım özellikleriyle bebeklerin gelişimine katkıda bulunur. Bugün de kolaylık olsun diye Sitemden seçtiğim Baştan sona açıklamalı Örgü Bebek Yeleklerini paylaşmak istedim.
8. Model: Dalgalı örgü tekniği ile yapılan yelek modeli. olarak Son Paylaştığım Bebek Yeleği modeli olan Tunus İşi Deniz Temalı Bebek Yeleği ve 60 Tane Şiş,Tığ ve Tunus Örgü Modelleri görebilleceğiniz sayfayı tavsiye ederim.Alttaki Mavi Tunus Modeli Anlatımlı diğer galerideki Örgülerin bir çoğunun yapılışı için Örgü Videoları yazan sayfaya bakmalısınız.
Örgü ile yapılan bebek yelek modelleri arşivimizi sizinle paylaşıyoruz. Bebek yelekleri yapacaksanız bu örgü tekniğni sitemizden öğrenebilirsiniz. Fare dişi örgü modeli kullanılarak yapılmış olan bebek yeleği. Tığ işi, şiş işi, Tunus işi ve Selanik örgü gibi bir çok örgü tekniği ile yapılan bebek yelekleri bulunmaktadır. 10. Model: Kız bebekler için pembe bebek yeleği.
Şiş işi bebek yelekleri arayanlar için. 26. Mannequin: Basit bebek yeleği yapılışı arayanlar için hem güzel hemde kolay bir örnek. 16. Model: Kahve çekirdeği örgü modeli ile yapılan yelek modeli. Yelpaze örgü bebek yeleği adı verilen bu model çok beğenilen bir modeldir. 3.5 numara şiş ile yapılan yelek 1 yaş bebekler içindir. Örgü bebek yelekleri yapmak isteyenlere fikir oluşturacak olan modeller yer alıyor.
33. Model: Anlatımlı bebek yeleği tarifi. Kolay yelek yapılışı arayanlar için güzel bir örnek daha. Bebek yeleği açıklaması için resime tıklayabilirsiniz. 29. Mannequin: Bebek süveteri yapılışı ilmek sayıları ile birlikte sitemizdedir. Hem Bayan Yelekleri Hem Çocuk ve Erkek Adam Yelekleri için Yelek Örnekleri bölümü Yelek Modelleri için bir çok Tığ işi,Şiş ve Tunus İşi Bayan Yelekleri bulabileceğiniz bir bölüm.
1. Mannequin: İlk modelimiz şiş işi örgü ile yapılan bebek yeleği modeli. 17. Mannequin: Nazar boncuklar ile süslenen örgü yelek modeli. 24. Mannequin: Yaprak desenleri ile yapılan örgü yelek. Örgü bebek yelekleri forty tane anlatımlı olarak burada. Bebek yelekleri bazen kolay modeller ile de harikalar çıkarılabiliyor. Yakın bir zamanda bu 50 Tane Örgüler serisinin Battaniye,Tığ Örgüleri,Şal Yapılışı,Bebek Hırkaları gibi Örnek anlatımlı sayfalarını da sizlere sunacağım.
Bebek yeleklerinde en çok kullanılan örgü modelinden biri. Çiçek motifleri ile süslenmiş olan bebek yelekleri her zaman için çok tercih edilmiştir. Yakın zamanda bu yelek modelinin yapımına sitemizden ulaşabilirsiniz. 38. Model: Ayıcıklı örgü yelek. Buda pembe boncukları düğme olarak kullanılmış bir yelek modeli. Ve anlatımlı bebek yelekleri paylaşımlarımızın sonuna geldik.
Çapraz kareler örgü modeliyle yapılan robası şık duran ve boncuk düğmeler kullanılan örgü bebek yeleği. 5. Model: Çizgili bebek yeleği hem kız hem erkek bebekler için yapılabilir. Yelek resimlerini bir bir incelemeniz için hepsini bu sayfada paylaştık. forty. Model: Kolay örgü bebek yeleği yapımı. 20. Mannequin: Deniz dalgası örgü tekniği ile yapılan düğmeli yelek örneği.

6. Mannequin: Mandalina dilimi örgü tekniği ile yapılan bebek yeleği. Burada tüm anlatımlı bebek yelekleri yer alıyor. Erkek bebekler için araba motifleri ile süslenmiş yelekler örebilirsiniz. Farklı farklı desenlerde yapılan yelekler her zaman için daha çok ilgi görmüştür. Etekten başlamalı haroşa üzerine süpürge örgü modeli olan çok güzel bir bebek yelek örneği, bu yelek hem kız bebek yeleği, hem de erkek bebek yeleği olarak lörülebilir.


Tığ İşi Bebek Yelek Modelleri Tığ İşi Bebek Yelek Modelleri Reviewed by sevgi on Ağustos 29, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads