Header AD

header ads

Erkek Bebek Yelek Örnekleri

Ciltleri yetişkin insanlara göre daha hassas olan ve dolaşım sistemleri henüz gelişmediği için vücutları hızlı üşüyen bebekler için kıyafet seçiminde birçok noktaya dikkat edilmesi gerekiyor. Bebek yeleklerinde en çok kullanılan örgü modelinden biri. Çiçek motifleri ile süslenmiş olan bebek yelekleri her zaman için çok tercih edilmiştir. Yakın zamanda bu yelek modelinin yapımına sitemizden ulaşabilirsiniz. 38. Model: Ayıcıklı örgü yelek. Buda pembe boncukları düğme olarak kullanılmış bir yelek modeli. Ve anlatımlı bebek yelekleri paylaşımlarımızın sonuna geldik.
33. Model: Anlatımlı bebek yeleği tarifi. Kolay yelek yapılışı arayanlar için güzel bir örnek daha. Bebek yeleği açıklaması için resime tıklayabilirsiniz. 29. Mannequin: Bebek süveteri yapılışı ilmek sayıları ile birlikte sitemizdedir. Hem Bayan Yelekleri Hem Çocuk ve Erkek Adam Yelekleri için Yelek Örnekleri bölümü Yelek Modelleri için bir çok Tığ işi,Şiş ve Tunus İşi Bayan Yelekleri bulabileceğiniz bir bölüm.
22. Model: Kesme şeker örgü modeli ile yapılan yelek. Buude Youngsters ürünleri eğlenceli, aktif ve bebeklerin anotomik gelişimine uygun modellerüretir. 35. Model: Bebek yeleği yapılışı aşamaları ile yeleğin nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Nazarca Yelek Modelleri için alttaki Resimlere Tıkladığınızda ulaştığınız sayfada modelin baştan sona anlatımlı yapılışını izleyebilirsiniz.
Çapraz kareler örgü modeliyle yapılan robası şık duran ve boncuk düğmeler kullanılan örgü bebek yeleği. 5. Mannequin: Çizgili bebek yeleği hem kız hem erkek bebekler için yapılabilir. Yelek resimlerini bir bir incelemeniz için hepsini bu sayfada paylaştık. forty. Mannequin: Kolay örgü bebek yeleği yapımı. 20. Model: Deniz dalgası örgü tekniği ile yapılan düğmeli yelek örneği.
2. Model: Kız bebekler için zigzag örgü tekniği ile yapılan yelek modeli. 14. Model: 3-6 ay arasında bebekler için örgü yelek modeli yapılışı. Sade ve şık görünen ve yine düğmeleri boncuk olan güzel bir yelek örneği daha. Kız yelekleri denilince genellikle hep pembe yelekler yapılıyor. Buude Youngsters keyifli temaları ile annelerin bebekleri için tercihi oluyor. Tığ işi,Tunus Tekniği ve Şiş İşi Bebek Yelek Modelleri.
34. Mannequin: İncili bebek yeleği yapılışı anlatımlı olarak resime tıklayın. Kolay bebek yeleği arayanlar bu modele bakıp yapabilirler. 25. Mannequin: Miniklere çok yakışacak olan incili yelek modeli. Yakın zaman içerisinde bu yeleklerin anlatımlarına yer vereceğiz. Bebeklere bu yelek çok yakışacak. Bebek yelek örnekleri arasından en çok bakılan modellerden biri de budur.
1. Model: İlk modelimiz şiş işi örgü ile yapılan bebek yeleği modeli. 17. Mannequin: Nazar boncuklar ile süslenen örgü yelek modeli. 24. Mannequin: Yaprak desenleri ile yapılan örgü yelek. Örgü bebek yelekleri 40 tane anlatımlı olarak burada. Bebek yelekleri bazen kolay modeller ile de harikalar çıkarılabiliyor. Yakın bir zamanda bu 50 Tane Örgüler serisinin Battaniye,Tığ Örgüleri,Şal Yapılışı,Bebek Hırkaları gibi Örnek anlatımlı sayfalarını da sizlere sunacağım.
Kraliçeler için güzel bir pembiş yelek. Arşivimizde 40'dan fazla yelek modeli bulunmaktadır. Üstündeki fıstıklarla daha güzel görünen bir yelek örneği. 18. Mannequin: Kolay bebek yeleği arayanlar resime tıklayım videolu anlatımı izleyebilirler. 31. Model: Yakadan başlamalı bebek yeleği yapılışını videolu ve yazılı açıklamalı olarak paylaştık. 37. Mannequin: Yenibahar örgü modeli ile yapılan mevsimlik bebek yeleği yapılışı.
Örgü ile yapılan bebek yelek modelleri arşivimizi sizinle paylaşıyoruz. Bebek yelekleri yapacaksanız bu örgü tekniğni sitemizden öğrenebilirsiniz. Fare dişi örgü modeli kullanılarak yapılmış olan bebek yeleği. Tığ işi, şiş işi, Tunus işi ve Selanik örgü gibi bir çok örgü tekniği ile yapılan bebek yelekleri bulunmaktadır. 10. Mannequin: Kız bebekler için pembe bebek yeleği.

three.Tunus İşi Desenli Çocuk Yelek Modeli baştan sona Tunus Şişle Nasıl Çocuk Yelek Yapılır anlatımlı. 9. Model: En çok aranan bebek yeleklerinden Tunus işi bebek yeleği. 32. Model: Yazlık örgü yelek modeli ile delikli örgü tekniğini kullanıp güzel bir yelek yapabilirsiniz. Bu modeli hem kız hemde erkek bebek yeleklerinde kullanabilirsiniz. Bebek yelekleri arasından en çok sevilen modeller arasına girmişti.


Erkek Bebek Yelek Örnekleri Erkek Bebek Yelek Örnekleri Reviewed by sevgi on Ağustos 29, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads