Header AD

header ads

Kolay Bebek Yelek Örnekleri

En güzel bebek yelek modellerini seçerek galerimize koyduğumuz sixty one tane bebek yeleklerine bakmak için yukarıdaki ileri butonuna tıklayarak ilerleyebilirsiniz. Çapraz kareler örgü modeliyle yapılan robası şık duran ve boncuk düğmeler kullanılan örgü bebek yeleği. 5. Mannequin: Çizgili bebek yeleği hem kız hem erkek bebekler için yapılabilir. Yelek resimlerini bir bir incelemeniz için hepsini bu sayfada paylaştık. forty. Model: Kolay örgü bebek yeleği yapımı. 20. Mannequin: Deniz dalgası örgü tekniği ile yapılan düğmeli yelek örneği.
Erkek bebekler için yapılan takım halinde olan patik ve yelek takımı. Çizgili örgü tekniği ile tunus işi bebek yeleği yapmak isteyenler baksınlar. Kış aylarında giymeleri için miniklere örgü yelekler örebilirsiniz. Daha önce paylaştığımız bebek örgüleri yazısında da bebekler için harika örgü modelleri paylaşmıştık. 23. Model: Tunus işi örgü bebek yeleği. Nazarca Bebek Yelekleri Beğendiğiniz Modelin üzerine tıklayıp Videosunu izleyebilirsiniz.
28. Mannequin: Yandan örülen bebek yeleği yapılışını videolu olarak paylaştık. Bebek yelek modelleri ve yapılışları resimli anlatımlı olarak bebek yelek örnekleri sunulmaktadır. Desenleri harika olan bu yelek modelinin yapılışını videolu olarak yayınlamıştık. Bebek yelek modelleri arasından beğenilen modellerden biri. Örgü bebek yelekleri yaparken sizde baklava desenleri ile yapabilirsiniz.
22. Mannequin: Kesme şeker örgü modeli ile yapılan yelek. Buude Kids ürünleri eğlenceli, aktif ve bebeklerin anotomik gelişimine uygun modellerüretir. 35. Mannequin: Bebek yeleği yapılışı aşamaları ile yeleğin nasıl yapıldığını öğrenebilirsiniz. Nazarca Yelek Modelleri için alttaki Resimlere Tıkladığınızda ulaştığınız sayfada modelin baştan sona anlatımlı yapılışını izleyebilirsiniz.
36. Model: Ahududu örgü modeli ile güzel bir yelek yapabilirsiniz. Canım annem yazılı yelek örneğinde olduğu gibi yeleklerin üstüne farklı renklerde yazılar yazabilirsiniz. Farklı renk ip kullanırsanız erkek bebekler için de yapabilirsiniz. Son zamanlarda yeleklerde boncuklar daha sık kullanılmaya başladı. Tam 50 Tane Nazarca Örgü Bebek Yelekleri-50 Tane modelin hepsinin baştan sona anlatımlı yapılışları bulunuyor.
2. Model: Kız bebekler için zigzag örgü tekniği ile yapılan yelek modeli. 14. Mannequin: 3-6 ay arasında bebekler için örgü yelek modeli yapılışı. Sade ve şık görünen ve yine düğmeleri boncuk olan güzel bir yelek örneği daha. Kız yelekleri denilince genellikle hep pembe yelekler yapılıyor. Buude Kids keyifli temaları ile annelerin bebekleri için tercihi oluyor. Tığ işi,Tunus Tekniği ve Şiş İşi Bebek Yelek Modelleri.
Kraliçeler için güzel bir pembiş yelek. Arşivimizde forty'dan fazla yelek modeli bulunmaktadır. Üstündeki fıstıklarla daha güzel görünen bir yelek örneği. 18. Model: Kolay bebek yeleği arayanlar resime tıklayım videolu anlatımı izleyebilirler. 31. Model: Yakadan başlamalı bebek yeleği yapılışını videolu ve yazılı açıklamalı olarak paylaştık. 37. Model: Yenibahar örgü modeli ile yapılan mevsimlik bebek yeleği yapılışı.
3.Tunus İşi Desenli Çocuk Yelek Modeli baştan sona Tunus Şişle Nasıl Çocuk Yelek Yapılır anlatımlı. 9. Model: En çok aranan bebek yeleklerinden Tunus işi bebek yeleği. 32. Mannequin: Yazlık örgü yelek modeli ile delikli örgü tekniğini kullanıp güzel bir yelek yapabilirsiniz. Bu modeli hem kız hemde erkek bebek yeleklerinde kullanabilirsiniz. Bebek yelekleri arasından en çok sevilen modeller arasına girmişti.
33. Model: Anlatımlı bebek yeleği tarifi. Kolay yelek yapılışı arayanlar için güzel bir örnek daha. Bebek yeleği açıklaması için resime tıklayabilirsiniz. 29. Model: Bebek süveteri yapılışı ilmek sayıları ile birlikte sitemizdedir. Hem Bayan Yelekleri Hem Çocuk ve Erkek Adam Yelekleri için Yelek Örnekleri bölümü Yelek Modelleri için bir çok Tığ işi,Şiş ve Tunus İşi Bayan Yelekleri bulabileceğiniz bir bölüm.

Ayıcık motifleri ile çok güzel görünen bu yeleği bebeklerinize yapmak isterseniz yukarıdaki resime tıklayabilirsiniz. 4. Model: Selanik örgü tekniği ile yapılan bebek yeleği yapılışını resimli ve yazılı anlatımlı olarak paylaşmıştık. Erkek ve kız bebekler için değişik bebek yelekleri bulabileceksiniz. Yukarıdaki yelek modeli bunun için preferrred bir örnek.


Kolay Bebek Yelek Örnekleri Kolay Bebek Yelek Örnekleri Reviewed by sevgi on Ağustos 29, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads