Header AD

header ads

Örgü Lif İçin Papatya Çiçeği Yapımı

İki farklı lif resmi görüyorsunuz biz birine rastgele yıldızları beyaz örerek yağan kar görünümü vermeye çalıştık. Kolay ve yeni moda lif arıyorum diyorsanız üste resimde bulunan liflerden örebilirsiniz. Pıtırcık lif modeli bu yılın en gözde örneği. Kullandığım ipler papatyalar için: sarı örgü ipi ve dört katlı lifli ip. Son zamanlarda uzun lif modelleri sıklıkla karşımıza çıkıyor. Papatyalı lifler takım halinde yukarıda. Yapılışı kadar çok soruldu ki resimli anlatımlı olarak üç yapraklı lifin yapılışını sizlerle paylaşmak istedik.
Lifimize 20 cmlik biz zincir çekip beyaz iple üzerine üçgen olacak şekilde fıstıklar yapıyoruz. Spn olarak kenar suyundan sonra lifimizi tamamlıyoruz. Kullanım kolaylığı nedeniyle her yıl olduğu gibi 2018 yılında da uzun lif örnekleri diğerlerine göre daha fazla ilgi görecek. Bu lifler özellikle çeyizlerde kullanılıyor. Sağlıklı bir şekilde beslenmenin ve doymanın yolu, yeterli posa (lif) alımından geçer.







Lif modelleri arasında her çeşidini bulabilirsiniz, kare lif modelleri de var, yuvarlak lif modelleri de var, uzun lif modelleri de var, bence her çeşidi çok güzel. Lif modeli anlatımlarını youtube kanalımıza abone olarak da izleyebilirsiniz. Banyo için sabunluklu lifler çok ilgi görüyor. Yeni hayvanlı lif modelleri örmek isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm ve benim de çok sevdiğim bu Baykuş Lif Modeli Yapımını sitemizde paylaşıyoruz.
Bugünlerde çok sayıda lif modelleri ve çeşitleri mevcut. Özellikle sırt bölgesini keselerden kullanımının daha kolay olması, uzun liflerin tercih edilmesindeki nedenlerden birisidir. Üzerine yapılan çiçek, hayvan ve herhangi bir desen ile daha güzel bir görünüme sahip olan lifler arasından seçmiş olduğumuz 30 tane lif modelini bu yazımızda sizler için bir araya topladık.
Tığ işi lif modelleri, şiş işi lif modelleri yuvarlak, uzun veya kare gibi bir çok şekilde örülmektedir. Biz de her zaman, marifetli üyelerimizin ördüğü şahane lifler ve bunların bazılarının nasıl yapıldıklarını anlattığımız faydalı paylaşımlara yer veriyoruz. Yukarıdaki liflerin hepsi tığla yapılan modellerdir. Videolu yüzlerce lif modeli anlatımlarını internet sitemizde bulabilirsiniz.
Sizlerle çok çeşitli modelleri paylaşmaya özen gösteriyorum, umuyorum ki beğenirsiniz, paylaşmış olduğum lif yapılışlarından, popüler olanlarından bazıları. Görünümü tıpkı çileğe benzeyen ve çok kullanışlı kese lif modeli olan, Yapraklı Çilek Lif Modeli Yapımını sizlerle paylaşmıştım. Evet resimli anlatımla papatyalı puf lif yapımı konumuz burada bitti hanımlar.
Diş aralarında kalan et ve lif parçalarının kürdanla alınmasının oldukça yanlış bir davranış olduğunun altını çizen Alper Dilek, "Özellikle Kurban Bayramı'nda et tüketimi diğer zamanlara göre artıyor. Kare lif olduğu için bu şekilde sıralı ilerliyoruz. Bu örgü çok zevkli ve hızlı örülen bir örgü modeli, biraz zaman ayırmalısınız bu güzel lifli ip çalışmasına.
Biliyoruz ki banyo liflerinin modası hiç geçmez. Banyo lifi örüp satmak kadınlar için en güzel geçim kapılarındadır. Bugün lif örnekleri hakkında harika bilgiler vereceğiz kesinlikle yazımızı sonuna kadar okuyun. Lif modellerinde 2018 yılında çiçekli lif modelleri diğerlerine göre daha fazla ilgi görüyor. Umarım burada sizler ehem videolu anlatımla hemde resimli anlatımla yaptığımız papatya lif modelinin yapılışı hoşunuza gitmiştir.
Lif modelleri kategorisinde 10.000 adetten fazla lif modeli ve a hundred lerce lif modeli videolu anlatımını bulabilirsiniz. Şimdi sizlerle bir kaç şık olan lif modeli paylaşıyorum sizlerle. Öncelikli olarak daha önce lif modellerine nasıl başlandığı konusunda bilgi alt yapınız olması gerekir. 3 Tane çok harika Yeni Uzun Sabun Lif Modelleri ve eighty five Tane Değişik Örnekli Uzun Tutmalı,Saplı ve Halkalı Çeyizlik Örgü Hamam Bezleri.
Diye düşünmeyin görün diye bu güzel Lifleri Netten Alıntı yaparak sizler için sayfamda paylaştım.Emek veren herkesten Allah razı olsun çok Güzel Lifler yapmışlar. Ben de sizler için en güzel ve en popüler lif modellerini toplayarak sizlere sunmak istedim. Her geçen gün lif modelleri farklı desenlerle karşımıza çıkıyor. Birbirinden farklı ve çeşitli modeller arıyorsanız durmayın bir bakın: Çarkıfelek, yıldız, yuvarlak, çiçek, papatya, elbise, eldiven şeklinde ele geçmeli, gömlek lifler ve daha pek çok ve keyifli modelden bahsediyoruz.
Bu lif örneklerini yapmak çok zor olmasa da el örgüsü gerçekten sabır işi, hele tığ ile yapılan örgüler daha bir emek ister. Eğer sizin de eskide kalmış lifleriniz varsa bu liflere çiçekler ekleyerek yenileyin. Özellikle genç kızlarımızdan bahsetmişken sitemizde ki oya örnekleri bölümünden de kesinlikle bahsetmeliyiz. İsterseniz sarı ve beyaz ipinizi iki katlı lifli ip olarak kulanın.
Genellikle süs için kullanılan lif modellerinde boncuklar da kullanılıyor. Özellikle kızların çeyizi için böyle bir pembe lif takımı hazırlayabilirsiniz. 2018-2019 mannequin lif örgülerine kesinlikle bakın derim, diğer bir göstermek için sabırsızlandığımız ve canlı renkleri ile banyonuza hava katacak olan bu İncili Puf Çiçekli Uzun Lif Modeli Yapımını sitemizde paylaşıyoruz.
Örgüye yeni başlayan arkadaşlarımız için özellikle aktarmaya çalıştığımız lif modelleri ve yapılışı anlatımlı vermektir. Uzun lif örnekleri 2017 yılı içerisinde seçeneğini gittikçe çoğaltmış durumda. Aslında ayıcık lif yapımı çok basit. Uzun lif örnekleri çok geniş seçeneklerden ortaya konmuş durumda. En güzel lif modellerinden biri olan altıgen ve çiçekli lif örneği.
Sevgili bayanlar, sizler için çok güzel yeni sezon 2018 lif modellerini bir araya topladım, lif modelleri arasında çok beğenilen popüler olanları bulabilirsiniz, tam 153 tane birbirinden güzel lif örnekleri sizleri bekliyor, umuyorum ki sizlere değişik fikirler verecektir. Yeni lif modellerinin yanı sıra 2016 2017 ve 2018 yuvarlak lif modelleri de bu galerinin içinde mevcut.
Birbirinden farklı modeller ortaya konduğu gibi, halkalı ve uzun olan lif çeşitleri, örnekleri ile birlikte son dönemde daha fazla ilgi çeker hale geldi. Bayanların çok severek takip ettiği popüler lif şekillerinden olan Yeni Yuvarlak Lif Modellerini sizler için toplayarak bir araya getirdim. Sitemizin Örgü-El işi-Dantel kısmına geldiğinizde alt başlık olarak çıkacak çeşitli lif modellerini ayrıntılı inceleyebilir, son yılların pattern tasarım ve örneklerini bir tıkla bilgisayarlarınıza ya da telefonlarınıza indirerek bir an önce örme işlemlerine geçebilirsiniz.
Çiçekli liflerden tutunda uzun liflere kadar birçok lif modeli yıla damgasını vuracak gibi görünüyor. Beyaz lifli ipimizi alıyoruz ve yedi tane zincir çekerek başlıyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz.
Çeyizlerinde vaz geçilmez ve göz bebeği olan lifler modası hiç geçmeyen en değerli nadide örgüdür. Burada altıgen olacak olan lifli ip örgümüzün alt tabanının köşeleri oluşmaya başlıyor. En yeni lif modellerini de bulacağınız 2018 lif modelleri sizin de çok hoşunuza gidecek. Uzun liflerde en fazla tasarlanan modeller, iki uç kısmından mutlaka tutaçlarının olması ve bu şekilde banyoda daha kolay bir kullanıma sunulması olmuştur.
Tığ işi, örgü lif modelleri, lif örnekleri, yeni banyo lifleri ve anlatımlı lif yapılışı ve daha fazlası burada. Hatta hiç bir yerde bulamayacağınız lif modellerini burada bulabilirsiniz. Başta konuştuğumuz porsiyon kontrolünü sağlayabilmek, supreme miktarda yiyip, doyabilmek için mutlaka lif almalısınız. Çeyiz bohçalarına koymanız için takım lif modeli. Sevgili hanımlar, banyolarımızın vazgeçilmezlerinden olan liflerin şimdilerde çok değişik modelleri bulunuyor.
Eskiden olduğu gibi günümüzde de çeyizlere konulan lifler düğün sonrasında yakın akrabalara gönderilir. Et lifli bir yiyecek olduğu için lifler insanların dişleri arasında mutlaka kalacaktır. Sitemize üye olarak yaptıklarınızı bizimle paylaşabilirsiniz ve güzel bir yanı da bu el işleri ile lif satış ile para kazanabilir, aile bütçesine katkı sağlayabilirsiniz.

2019 mannequin lif örgülerine kesinlikle bakın derim canlarım, diğer bir sizlere sunmak için emek vererek oluşturduğumuz bu Maviş Gökkuşağı Lif Modeli Yapımını sitemizde paylaşıyoruz canlarım. Sarı, yeşil ve beyaz renklerin kombinasyonu ile yapılan bu lif cıvıl cıvıl görünmektedir. Mavi, sarı, kırmızı, beyaz, pembe gibi renk kombinleriyle yapılan lifler, yıllar geçmesine rağmen hala banyolarımızdaki yerini koruyor.
Örgü Lif İçin Papatya Çiçeği Yapımı Örgü Lif İçin Papatya Çiçeği Yapımı Reviewed by sevgi on Ağustos 20, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads