Header AD

header ads

2018 Banyo Lif Modelleri Ve Örnekleri

Banyo sırasında keselenmek için kullanılan, örgücü hanımların 2018 yılında mutlaka yapması gereken en güzel 30 tane lif modelleri burada paylaşılmıştır. Diğer sayfalarımızda olduğu gibi örgü lif örnekleri ile dolu bu sayfamızdaki galerimizi de olabildiğince geniş tutmaya çalıştık ve 250 adet tamamı el örgüsü banyo lifi örnekleri ile dopdolu galerili sayfalarımıza bir yenisini daha ekledik. Örgü lif yapımı ile ilgilenen birçok bayanın merak ettiği ve aradığı papatya lif yapılışı konusununu sizlere hem video ile en küçük detayına kadar anlattım.
İşte Derya Baykal'ın bir programda yaptığı bir lif önerisini ve bunun videosunu sunarak işinizi kolaylaştırmak istiyoruz. Oldukça şık duran bu uzun lif örnekleri anlatımlı olarak paylaşıldığında aslında çok da zor örneklerden oluşmadığı anlaşılabiliyor. Yeni hayvanlı lif modelleri örmek isteyenlerin kesinlikle ama kesinlikle kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm ve benim de çok sevdiğim bu Baykuş Lif Modeli Yapımını sitemizde paylaşıyoruz.
Çiçek desenleri ile süslenen lif örgüleri ayrı ayrı şeklinde yaparak sonradan da birleştirebilirsiniz. Uzun Lifler için sizlere Netten topladığım ve derlediğim Çeyiz işi olacak kadar birbirinden güzel Emek Verilmiş Güzel Uzun Lifler ve Yapım aşamalı Uzun Aşkıma Yazılı Lif,Uzun Çiçekli Lif ve Örümcekli Uzun Lif Örneği. Örgücü hanımların el ve tığ işçiliğinden üretilen en önemli örgülerden biri de liflerdir.




Diye düşünmeyin görün diye bu güzel Lifleri Netten Alıntı yaparak sizler için sayfamda paylaştım.Emek veren herkesten Allah razı olsun çok Güzel Lifler yapmışlar. Çiçek tarlası diye adlandırılan bu lif takımı laha lif modeli ve tomurcuk lif modelinden oluşuyor. Çünkü pattern örgüleri takip ederek oluşturacağınız bu örgü tam anlamı ile muhteşem bir lif örneği. Farklı boyutlarda fakat aynı renklerde lifler harika görünecektir.
Tercih edenler için bu liflerin bazıları örgü şişleri ile yapılırken çoğu lif kalın numaralı tığlar ile örülmektedir. Lif örmek isteyenler için yararlı olabilecek bu sayfamıza da bir göz atmanızı tavsiye ederiz. Bu lif örnekleri balık modellerde, gül modelinde, lale modelinde, çilek modelinde, taraftar amblemi modelinde, yelpaze modelinde, papatya modelinde ve volanlı modellerde örülebilmektedir.
Banyo lif fiyatları modeline göre 10-30 TL arası değişmektedir. Oldukça fashionable olan bu lif örnekleri en güzel banyo lifleri dimension ait olacak anlamına geliyor. Yada çocuklar için olan modelleri de gördüğünüzü var sayarak örgü lif galerisindeki örneklerden çocuklar için olanları seçerek aynı modeli kendiniz uygulayarak çocuğunuza bir lif örebilirsiniz.
Buradaki lif örnekleri yeni örgü trendlerinin bir araya getirilerek yapılması sonucu ortaya çıkıyor. Birbirine yakışan iki ayrı renk veya banyo takımlarınıza yakışan iki renk ile örmeniz gereken bu lif örnekleri yapılışı nedeniyle oldukça basit örneklerden olur. Kullanım açısından en rahat lif örnekleri, uzun olarak yapılan ve uçlarına tutmaç eklenen liflerden oluşur.
Üzerine yapılan çiçek, hayvan ve herhangi bir desen ile daha güzel bir görünüme sahip olan lifler arasından seçmiş olduğumuz 30 tane lif modelini bu yazımızda sizler için bir araya topladık. İki kenarı üçgen olan bir uzun lif ördükten sonra tutmaç için ister halka isterseniz de zincir örgüsü kullanarak bitirebileceğiniz bu lif, çeyizlik lifler listesine eklenebilecek bir örnek.
Bu yıl pek ilgi görmemiş ama önümüzdeki yıl ilgi göreceğini düşündüğümüz lif modelleri galerisi hazırladık. Birçok bayan bu örnekleri örerek duş alırken kullanıyorlar. Siz de kendi liflerinizde ya da atkılarınızda, suplalarınızda yıldız motifini kullanabilirsiniz. Papatya lif arkası için: Beyaz akrilik örgü ipi. En güzel lif modellerinden biri olan altıgen ve çiçekli lif örneği.
Eskiden olduğu gibi günümüzde de çeyizlere konulan lifler düğün sonrasında yakın akrabalara gönderilir. 2018 - 2019 Sezonunda en sevilen ve en çok beğeni alan lif modellerini örgü severlerin mutlaka görmesi gereken bir koleksiyonu sizler için bir araya getirdik. İlk videomuz da sizlere papatya lif modeli yapılışı için örgü papatya çiçekleri ni yapılışını gösterdik ve bu örgü papatya çiçekleri birbirine nasıl bağlanır onu detaylıca anlattık.
Örgü işi lif modelleri galerisini gördünüz. 2019 ve 2020 yılı için önerilen örneklerinde başında geliyor. Sitemize üye olarak yaptıklarınızı bizimle paylaşabilirsiniz ve güzel bir yanı da bu el işleri ile lif satış ile para kazanabilir, aile bütçesine katkı sağlayabilirsiniz. Örgüye yeni başlayanlar için kolay örülen örgü lif modellerini özenle seçmeye çalıştık.
Tığ işi lif modelleri arasından sıklıkla kullanlanlardan bir tanesidir. Genç kız çeyizlerinde mutlaka bulunan örgü lif örnekleri galerisinde bulunan kalp desenli el örgüsü banyo lifi modelleri tam çeyizlik diyebiliriz. Uzun liflerde en fazla tasarlanan modeller, iki uç kısmından mutlaka tutaçlarının olması ve bu şekilde banyoda daha kolay bir kullanıma sunulması olmuştur.
Az Önce de 60 Dakikada Lif Modeli olan Üzümlü Lif Yapılışı çalışmasını burada sizlerin beğenisine sundum.Elbette yapımı baştan sona öğretilen Lif Modelleri içinden seçtim. Genellikle süs için kullanılan lif modellerinde boncuklar da kullanılıyor. Örgüye yeni başlayan arkadaşlarımız için özellikle aktarmaya çalıştığımız lif modelleri ve yapılışı anlatımlı vermektir.
Banyo lifi örüp satmak kadınlar için en güzel geçim kapılarındadır. Papatya lif arkası yapımı işini bitirdikten sona birinci videoda yaptığımız ve birleştirdiğimiz puf çiçekli yuvarlak lif yapımı kısmını papatya lif arkası ile birleştireceğiz ve kenar süslemelerini yapacağız. Çeyiz bohçalarına koymanız için takım lif modeli. Lif örmek isteyenleri Banyo Lifi Nasıl Örülür Videolu Anlatım ” isimli bu sayfamıza davet ediyoruz.
Chia tohumları lif açısından harikadır.a hundred gram chia tohumu yaklaşık 40g diyet lifi içeriyor ve Lif sindirim için mükemmel bir destekçi oluyor. Hem yapımı çok basit hem de kullanış bazında en sevilen lif modelini örnekte olduğu gibi çiçek detayları ile süsleyebileceğiniz gibi, süsleme eklemeden de kullanabilirsiniz. Örgü liflerin de modelli olanlarını ne yapalım diyenler çıkabilir.
Fakat örgü teknikleri bilenler için genellikle galeri tarzında birçok lif örnekleri vermekteyiz. Son olarak tığla kenar suyu yapıp tüm parçaları birleştirip lifimizi oluşturuyoruz. Chia tohumunun yüksek besin değerleri nedeni ile sağlıklı besinler listesinin ilk başında yer aldığını belirten Beslenme uzmanları, Omega-three yağ asitleri, antioksidanlar, mineraller, vitaminler ve diyet lifi açısından oldukça iyi bir kaynak olduğunu belirtiyor.
2 adet yuvarlak lif örgüsünün ayrı ayrı örülüp kenarlarından birleştirilmesi ve bilek kısmı için 5-6 cm bir örgü örülmesi ile oluşan bu eldiven lif, tekli liflere göre daha uzun sürede yapılır. Lif örnekleri görselleri ilk bakışta bazen çok zor bir motifmiş gibi gelebilir özellikle örgüye yeni başlayanların biraz gözünün korkmasına bile sebebiyet verebilir ancak sakın sıkıntı etmeyin.
Yeter ki genel geçer kurallara uysun ve hiçbir telif ihlali içermesin. Lifimize 20 cmlik biz zincir çekip beyaz iple üzerine üçgen olacak şekilde fıstıklar yapıyoruz. Şimdi sizlerle bir kaç şık olan lif modeli paylaşıyorum sizlerle. Genç kızlar için çeyize eklenen lifleri örmek ise son derece basittir. Her zaman yapılanlardan biri de kolay lif modelleri. Özellikle kendinize yapacağınız bir lif ise, tek başınıza basitçe kullanabileceğiniz en trend, uzun lif örnekleri ve yapılışı için merak ettiklerinize listemizden ulaşabilirsiniz.
Hem çok şirin hem de eğlenceli olan bu örnekleri, çocuğunuz hiç elinden bırakmak istemeyecek. Genç kızlar için tığ işi çeyizlik bir banyo lifi örmek isteyen var ise tığ işi çeyizlik örgü lif yapılışı isimli sayfada anlatımlı olarak çeyizlik bir lif yapımı sizleri bekliyor. Sitemizin Örgü-El işi-Dantel kısmına geldiğinizde alt başlık olarak çıkacak çeşitli lif modellerini ayrıntılı inceleyebilir, son yılların development tasarım ve örneklerini bir tıkla bilgisayarlarınıza ya da telefonlarınıza indirerek bir an önce örme işlemlerine geçebilirsiniz.

Örneği çıkartmak için sıra ve sayılara dikkat ederek örmeniz gerekiyor aksi takdirde istenilen motifi lif üzerine doğru olarak çıkartamazsınız. Lila beyaz kalpli lif modelimizde iki rek iplik kullanılmıştır.Örülmesin de ise numara örgü tığı kullanılmıştır. 2018-2019 model lif örgülerine kesinlikle bakın derim, diğer bir göstermek için sabırsızlandığımız ve canlı renkleri ile banyonuza hava katacak olan bu İncili Puf Çiçekli Uzun Lif Modeli Yapımını sitemizde paylaşıyoruz.
2018 Banyo Lif Modelleri Ve Örnekleri 2018 Banyo Lif Modelleri Ve Örnekleri Reviewed by sevgi on Ağustos 20, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads