Header AD

header ads

15 Adet Lif Örnekleri

Lif Modelleri Ve El İşçilik Ürünlerinde Yaratıcılık

Uzun geçen kış günlerinde evde oturmaktan canınız sıkılıyorsa iğne oyaları ve lif modelleri yapabilirsiniz. Bayanların büyük bölümünün yeni lif modelleri üzerine yoğunlaşmasındaki temel neden bu tarz örgülerin hem yapımının hem de satımının kolay olmasıdır. Üzerine yapılan çiçek, hayvan ve herhangi bir desen ile daha güzel bir görünüme sahip olan lifler arasından seçmiş olduğumuz 30 tane lif modelini bu yazımızda sizler için bir araya topladık. Son zamanlarda uzun lif modelleri sıklıkla karşımıza çıkıyor.lif modelleri indir
Sitesinde de birbirinden güzel lif örnekleri yer alıyor. Yaka lif modellerini de bilmeyenleriniz yoktur. Bayanların maharetli elleriyle ördükleri bu nadide ve çok şık görünen liflerin en güzellerini sizlerin beğenisine sunmak beni bir kez daha mutlu etti. Yukarıdaki liflerin hepsi tığla yapılan modellerdir. Diğer çok beğendiğim liflerden aklıma gelenlerden bazılarını sizlere de bahsetmek istiyorum.
Kelebekli lif modeli de yeni örneklerden bir tanesi. Hediyelik, çeyizlik, gündelik kullanmalık lifler için sayfalarımızı bir dolaşın, çok güzel şeyler göreceksiniz, söz. Örgücü hanımların el ve tığ işçiliğinden üretilen en önemli örgülerden biri de liflerdir. Mavi, sarı, kırmızı, beyaz, pembe gibi renk kombinleriyle yapılan lifler, yıllar geçmesine rağmen hala banyolarımızdaki yerini koruyor.lif modelleri 2018 kolay yapılışı

Sitemizde uzun lif modellerini, kare lif modellerini ve diğer çeşitli lif modellerini bulabilirsiniz. Yapmış olduğunuz çiçekleri tığla lifin üzerine dikerek daha hoş görünmesini sağlayabilirsiniz. Lif modelleri ile el sanatı ürünlerinde çeyiz alanında da karşılaşılan bu ürünler, her genç kızın yapımını belirli teknikler ile öğrendiği ve ürettiği kazanç ve uğraş olarak adlandırılarak, sürekliliğin sağlandığı ürünlerin başında yer almaktadır.
Sizler de ev hanımıysanız aile ekonomisine destek olmak için lif modeli yapıp satabilirsiniz. Lif modelleri , kendi içerisinde aldığı şekiller ile adlandırılmaktadır. Tığ işi veya şiş ile yapılan banyo lifleri görsellikleri ile de göz kamaştırmaktadır. Buradan Örgü Sabun Lifleri yazısına tıklayarak bakabilirsiniz. Birbirinden farklı ve çeşitli modeller arıyorsanız durmayın bir bakın: Çarkıfelek, yıldız, yuvarlak, çiçek, papatya, elbise, eldiven şeklinde ele geçmeli, gömlek lifler ve daha pek çok ve keyifli modelden bahsediyoruz.lif modelleri göster
Yeni lif modelleri yaparak kendinize bir uğraş edinebileceğiniz gibi zamanınızı bu lifleri örerek geçirip ayrıca para kazanabilirsiniz. Tığ işi lif modelleri, şiş işi lif modelleri yuvarlak, uzun veya kare gibi bir çok şekilde örülmektedir. El işleri, örgüler, dekorasyon, DIY, iğne oyaları, lif modelleri, geri dönüşüm projeleri , okul öncesi, evlilik gibi bir çok kategoride yayın yapan sitesini ziyaret ederek hem kendinizi geliştirebilir hemde faydalı bilgiler edinebilirsiniz.
Lif, her evde kadınlar tarafından yapımına devam edilen kolay, pratik ve kullanışlı bir üründür. Çeyiz bohçalarına koymanız için takım lif modeli. İnternetin en büyük video anlatımlı Örgü Modelleri arşivini anne işleri sağlamaktadır. Çilek lif nasıl yapılır, nasıl örülür, Sizlere bu videomda bugün bunun tüm detaylarını anlatıyorum. Atalarımızdan bu yana gelişerek günümüze gelen lif modelleri arasında yaygınlık kazanan ürünlerden biri tığ ile yapılarak desen verilerek örülen modellerdir.lif modelleri uzun
Özellikle kızların çeyizi için böyle bir pembe lif takımı hazırlayabilirsiniz. Tığ işi lif modelleri arasından sıklıkla kullanlanlardan bir tanesidir. Diğer bir merak edilen konu ve en sık örülen ve en çok takip edilen örneklerden biri de lif modellerikonusudur. Son zamanlara el işi yapan bayanları incelediğimde yeni lif modelleri yaparak ciddi anlamda para kazandıklarını gördüm.
Sitemize üye olarak yaptıklarınızı bizimle paylaşabilirsiniz ve güzel bir yanı da bu el işleri ile lif satış ile para kazanabilir, aile bütçesine katkı sağlayabilirsiniz. Yeter ki genel geçer kurallara uysun ve hiçbir telif ihlali içermesin. Gül, çiçek desenli lifler hiç bir zaman önemini kaybetmedi. Bu yüzden lif modelleri sizler için best bir seçim olacaktır.

Bayanların çok severek takip ettiği popüler lif şekillerinden olan Yeni Yuvarlak Lif Modellerini sizler için toplayarak bir araya getirdim. Sitemizde videolu olarak anlatımlı olan ve çok sevilen lif örneklerini sizler için aşağıda yer verdim. Az Önce de 60 Dakikada Lif Modeli olan Üzümlü Lif Yapılışı çalışmasını burada sizlerin beğenisine sundum.Elbette yapımı baştan sona öğretilen Lif Modelleri içinden seçtim.
15 Adet Lif Örnekleri 15 Adet Lif Örnekleri Reviewed by sevgi on Ağustos 21, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads