Header AD

header ads

beğendiğiniz yelek modelleri örnekleri ve detaylarını anlatacağım

Bugün sizlere basitlık sağlaması için beğendiğiniz yelek modelleri örnekleri ve detayarını erişebileceğiniz biçimde bir araya topladım. Kadınlar için yelekler neredeyse her stile ahenk sağlar. 54- Ters kalpler yelek modeli iki biçimde yapılabilir. Çok bilinen pirinç örneği uygulanmış şal yaka yelek modeli daha. Özellikle de son yıllarda farklı stillerde karşımıza çıkan yelekler, sayısız toplu eşlik ediyor. Yelek modelleri ve tığ ile yapılan yeleklerin yanısıra, şiş ile yapılmış en yeni yelek örneklerini bir araya getirirken örnek arayanlar için nette bulunan yeni yelek örneklerini seçtik.
Kapitone yelekler hem sıcacık tutar hem de onlarla çok yönlü kombinler yapabilirsiniz. Ajlinku örneklerden biri ile yapılmış bu yelek. Alışılmışın dışında çok kalın ip ve kalın şiş kullanılarak örülmüş bir yelek modelleri ile yine karşınızdayız. İstediğiniz renklerde yapabilmeniz yanısıra boncuk ile de süsleyerek yapılan bu değişik el örgüsü yelek modelleri örnekleri ve detayarını sizler dilerseniz kazak yada bebek örgülerinde de kullanabilmeniz mümkün.
22- Dondurma külahı modeli ile yapılmış olan bayanlar hanımlar genç kızlar yeleği 44 beden için makuldur. 30- Burgulu yelek modeli daha önce anlatmış olduğum modelden farklı olarak arasında ajlinkarı var. Farkli renk, kumas ve modellerde kadin yeleklerinin en önemli özellikleri, hem sik ve klasik hem de spor kiyafetler tercih ettiginiz zaman size ahenk saglamakta son derece basarili olmalari.
Şiş ile yapılan yelek örneklerinin en eski ancak eskimeyen modellerden, çeyizlerde bohçalar için yapılacak örgülerde kullanabileceğiniz değişik el işi modelleri. 29- Çapraz fıstıklar tığ yelek modeli yapımı çok basit ve ince iple çok güzel duran bir mannequin oldu. Saç örgüsü olarak bilinen örgü yöntemi ile yapılmış bu yelek modelleri örnekleri ve detayarını yapılışı da çok basit. Bu modelleri bunun yanı sıra ceketlerin altına da rahatça giyebilirsiniz.
Tam bir üzüm salkımı biçiminde yapılmış, el emeğinin çok kullanıldığı bu yelek modelini internette görünce sizlerle paylaşmak istedik. Uzun yelek olarak yapılırsa çok daha yakışan ajurlu yelek modelinin tam ölçülerini görselleri büyüterek bulabilirsiniz. 55 Baharlık ajurlu model birçok yazlık bayanlar hanımlar genç kızlar örgülerinde kullanabilmeniz mümkün. 28- ovalleştirilmiş yuvarlatılmış kısaca yuvarlak yaka yelek modeli su yolu modeli diyebildiğimiz modelin arasına haroşa konulmuştur.
Ön kısmı çok şık bir yelek ve spor bir yelek modeli. İsterseniz bal peteği örneği ile, yada işkembe modeli ile de yapabileceğiniz basit ve değişik yazlık örgü yelek modeli. Şiş ile yapılan 2019 gelin yelekleri, bohçalık yelek modelleri gibi istediğiniz örgüde bu değişik yelek modelini uygulayabilirsiniz. Burgu örneği ile tümleşmiş, son derece emek isteyen bu yelek modeli çeyizlik bohçalar için tercih edilebilir.
İnternetten sizin beğeninizi kazanması adına 2017 örgü yelek modelleri örnekleri ve detayarının en hoşlerini yapılışını da görebilin diye ayrıntılı görselleriyle sizlerle paylaşıyoruz. 2018 yelek modelleri nin belkide en fazla yapılan yelek örneklerinin başında gelmekte ters lale gelin yelek modeli. Yaz ayları için çok hoş bir yazlık yelek örneği. Örgü forty tane bayanlar hanımlar genç kızlar yelekleri tığ ve şişle yapılan dantelli yelek modelleri arasından seçtiğimiz en hoş modeller.
forty- Bal petekli top kadifeler bayanlar hanımlar genç kızlar yelek modeli karnıbahar modelini andıran bir görüntüye sahiptir. Ob in, dilerseniz kaz tüyü yeleğinizi sonbahar yürüyüşlerinde üzerinize geçirin: Yelekler bütün kıyafetinizi tamamlarken bunun yanı sıra çok yönlü kombinler yapmanızı sağlıyor. 35- Kıvrımlı yollar yelek modeli burguların her seferinde değişik yöne yapılmasından oluşmaktadır.
Yeni örgü bayanlar hanımlar genç kızlar yeleklerini buradan inceleyebilirsiniz. Düğmeli yelekler bütün bu modeller arasında feminen yeleklerolarak sınıflandırılabilir. Kapitone yelekler en hafif olanlardandır. Yelek modelleri arayanlar için paylaşmış olduğumuz birbirinden hoş forty tane model. Suni kürklü yelekler her kıyafetinize rock-şık havası katacak. Yapılışı ile paylaştığımız yelek örneklerinin daha değişik örneklerini görebilirsiniz.
Özellikle hanımların ve genç bayanların çok güzeluna gidecek bir yelek örneği. Özenle hazırlanan ayrıca yapılmakta olan yelekler hem mağazalarda satılanlar gibi masraflı olmuyor bütçe sorunu oluşturmuyor bütçenize yük teşkil etmiyor hemde bayanlar hanımlar genç kızlarların tam üstünde üzerinde olan  çok şık duruyor. Mevsim geçişlerinde hırka yerine de kullanılabilecek olduk hoş bir bayanlar hanımlar genç kızlar yelek örneği. 24- Kalpli yelek modeli yoğun arzu üzerine görselden bakarak çalıştığım bir modeldir. Hazırlayan beğenimize sunan bizlerle buluşturan kişiyi bilmediğimizden sizlerle size sunamadığımız aynı zamanda paylaşıma açamadığımız bu yelek modelinin yapılışında angora ip ve şiş ile yapılıyor.

beğendiğiniz yelek modelleri örnekleri ve detaylarını anlatacağım beğendiğiniz yelek modelleri örnekleri ve detaylarını anlatacağım Reviewed by sevgi on Ağustos 30, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads