Header AD

header ads

14 Adet Şiş Örgü Bayan Yelek Modelleri Yapılışı

Şiş Örgü Bayan Yelek Modelleri Yapılışı
Görsellerimizde bulunan örgü yelek modelleri örnekleri ve detayarını incelediğinizde sizde bu konu ile alakalı çok daha geniş fikirlere sahip olacaksınız. Şiş ile yapılan yelekler içinde son zamanlarda çok sorulan iki değişik yelek modelini galerimize ekledim. Bu bayanlar hanımlar genç kızlar yelek modelleri konusunun içinde, anne yelekleri şeklinde de bilinen aşağı yukarı a hundred and fifty adetten çok yelek modeli ve onlarca model anlatımı bulabilirsiniz. Özellikle gençlerin tercih ettiği bir yelek modeli. Bu yelek örnek olarakin yapılışını çok zor sananlar için basit olduğunu söyleyelim.
Kadınlar için yelekler neredeyse her stile ahenk sağlar. fifty four- Ters kalpler yelek modeli iki biçimde yapılabilir. Çok bilinen pirinç örneği uygulanmış şal yaka yelek modeli daha. Özellikle de son yıllarda farklı stillerde karşımıza çıkan yelekler, sayısız toplu eşlik ediyor. Yelek modelleri ve tığ ile yapılan yeleklerin yanısıra, şiş ile yapılmış en yeni yelek örneklerini bir araya getirirken örnek arayanlar için nette bulunan yeni yelek örneklerini seçtik.
Yeni örgü bayanlar hanımlar genç kızlar yeleklerini buradan inceleyebilirsiniz. Düğmeli yelekler bütün bu modeller arasında feminen yeleklerolarak sınıflandırılabilir. Kapitone yelekler en hafif olanlardandır. Yelek modelleri arayanlar için paylaşmış olduğumuz birbirinden hoş forty tane mannequin. Suni kürklü yelekler her kıyafetinize rock-şık havası katacak. Yapılışı ile paylaştığımız yelek örneklerinin daha değişik örneklerini görebilirsiniz.
forty- Bal petekli high kadifeler bayanlar hanımlar genç kızlar yelek modeli karnıbahar modelini andıran bir görüntüye sahiptir. Ob in, dilerseniz kaz tüyü yeleğinizi sonbahar yürüyüşlerinde üzerinize geçirin: Yelekler bütün kıyafetinizi tamamlarken bunun yanı sıra çok yönlü kombinler yapmanızı sağlıyor. 35- Kıvrımlı yollar yelek modeli burguların her seferinde değişik yöne yapılmasından oluşmaktadır.
Oldukça değişik be basit bir el işi yelek modeli. Hem büyük beden seçenekleri hem de genç kadinlarin cesurca giyebilecekleri kadin yeleklerini Boyner fiyat ve kampanyalariyla yakalamak için Boyner çevrimiçi magazasina bekleriz. Bizde bu hususta a hundred and fifty den çok Şiş,Tığ, Firkete ve Dantel yelek modelini sizin beğeninizi kazanması adına görselli, videolu ve anlatımlı 2018 ve 2017 yıllarına ait dev yelek örnekleri arşivinde topladık.
50- İncirler bayanlar hanımlar genç kızlar yelek modeli hem kalın iple hemde ince iple örülebilen bir modeldir. Delikli modeller yazlık örgüler için daha fazla yakışan el işi modelleri. Hatta serin az akşamları da şık bir yelekle hem kıyafetinizi tamamlayabilir hem de üşümeden bütün gece eğlenebilirsiniz. Diğer model ise şiş ile yapılmış hasır örgü yöntemine benzeyen yöntem ile yapılmış küçük değişiklikleri olan bu yelek modelinin yapılışını resmin üzerine yazdım yapmak isteyenler için.
Esnek ve kolay bu yelekleri gün boyu kullanabilmeniz mümkün. Yumuşacık polar yeleklerle kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. 23- Tomurcuklu burgu yelek modelinin arasına ister üç düz üç büz modelini dilerseniz de bal peteği modelini kullanabilmeniz mümkün. Boş dönemlerinı değerlendirerek kendilerini örgü yelekler yapan hanımlar bunları giymeyi tercih ediyorlar. Çok değişik ve son derece hoş bir yelek.
Özellikle hanımların ve genç bayanların çok güzeluna gidecek bir yelek örneği. Özenle hazırlanan ayrıca yapılmakta olan yelekler hem mağazalarda satılanlar gibi masraflı olmuyor bütçe sorunu oluşturmuyor bütçenize yük teşkil etmiyor hemde bayanlar hanımlar genç kızlarların tam üstünde üzerinde olan  çok şık duruyor. Mevsim geçişlerinde hırka yerine de kullanılabilecek olduk hoş bir bayanlar hanımlar genç kızlar yelek örneği. 24- Kalpli yelek modeli yoğun arzu üzerine görselden bakarak çalıştığım bir modeldir. Hazırlayan beğenimize sunan bizlerle buluşturan kişiyi bilmediğimizden sizlerle size sunamadığımız aynı zamanda paylaşıma açamadığımız bu yelek modelinin yapılışında angora ip ve şiş ile yapılıyor.
Şimdi sizin yapmanız gereken şey aşağıdaki yelekleri incelemek ve hangisini yapacağınıza karar vermek. Şişle yapılan yelek modelleri ise biraz uğraştırıcıdır. Yaka kısımdan başlanan yeleklere robalı yelek de deniyor. Bu yelekleri yün ve inci şiş ile yaparsanız şayete gerçekten çok hoş düşüyor örgü. Yeleğin biri yün ip ile incecik örülmüş, alt kısmı salaş yani genişleyip, üst kısmı ise tor ile düz olarak çıkılmış son derece şık ve bilhassa kilosu olan bayanlar hanımlar genç kızlar tercih ettiği şık bir model.
39- Kabaran yürekler yelek modeli üç boyutlu bir tasarıma sahip lastik istemeyen bir modeldir. İnternetten bulduğum bu yeleği ören bayanlar hanımlar genç kızlar Ruveyda Bombe Aydın. Suni kürklü yeleklerle elbiseleriniz, etek ve şık pantolonlarınızı tamamlayabilirsiniz. Kapüşonlu yelekler ise hem kolay hem de sportif. Pembe yeleğin yapılışında belirli sıra örüldükten sonra başa dolanan ipin örülen ilmekler tam üstünde üzerinde olan n geçirilmesi ile yapılan şık bir yelek modeli.
14 Adet Şiş Örgü Bayan Yelek Modelleri Yapılışı 14 Adet Şiş Örgü Bayan Yelek Modelleri Yapılışı Reviewed by sevgi on Ağustos 30, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads