Header AD

header ads

Amigurumi Nasıl İşlenir

Elişi yapmayı sevenlerin tercih edebileceği amigurumi oyuncak yapımı resimli anlatım sayesinde sistem üzerinden detaylı şekilde sizlere sunulmaktadır. Amigurumi kategorisinde ayrıca yün iğne, silikon mum, farklı ebat ve renklerde keçe seti, yün keçeler, ergonomik ya da yumuşak saplı yün tığlar gibi pek çok aksesuara göz atabilir ve kısacası Amigurumi yapımında kullanabileceğiniz, beğendiğiniz ve ihtiyacınız olan ürünü güvenle satın alabilirsiniz. Amigurumi Örgü ipi: Amigurumilerin dışı örgü ipinden, sık iğneleme tekniği ile örülerek yapılıyor.
Amigurumi oyuncak bebek yapımı anlatımlı bu kadardı. Evde rahatlıkla uygulayabileceğiniz amigurumi oyuncak yapımı konusunda sistem üzerinden alacağınız bilgiler ile uygulama yapabilirsiniz. Amigurumi ve bez bebek çalışmalarınızda ipten veya keçeden saç yapmak yerine bu bebek peruklarını kullanarak daha gerçekçi tasarımlar oluşturun. Amigurumi oyuncak tarifleri, yapılışı-yapımı için bitirme tekniği de çok önemli.


İlmek Bilgisi: 10x10 cm= 25 ilmek 17 sıra Kullanım Alanları: Tüm bebek örgülerinizde, amigurumi, oyuncak bebek yapımında vb. kullanabilirsiniz. Amigurumi yapmak için ihtiyacınız olacak temel malzemeler örgü ve ip olarak sıralanabilir. Amigurumilerimize makyaj yapmak için ‘eskiz' denilen boyaları kullanıyoruz. Orta büyüklükteki amigurumiler, 50-80 lira arasında satılmaktadır.
Dolayısıyla amigurumi örmek için size tığ, yün ip, makas, içini doldurmak için boncuk elyaf, gözlerini ve çeşitli süslemelerini yapmak için düğme ve boncuklar, kız bebeklerde yüzü renklendirmek için kuru pastel ya da allık. Amigurumi ürünlerimiz Türkiye'de üretilmiş ve çocuk sağlığı için güvenli malzemeler kullanarak tasarlanmıştır. Amigurumi yüz şekillendirme için iğneye ip takarak gözünü, burnunu ve kulak yerlerini belirginleştirin.
Bir de, bebekler ve çocuklar için yaptığınız amigurumilerde akrilik, naylon gibi sentetik malzemeler içermeyen yüzde yüz pamuk, yün veya keten örgü ipliklerini tercih etmenizi öneriyoruz. Amiguruminizi bitirme şekliniz oyuncağınızın güzel görünmesi açısından çok önemli. Bir tığ işi örgü tekniği olan amigurumi ile pek çok ürün ortaya çıkarabileceğiniz gibi, bu ürünlerin başında çok sevimli örgü bebekler geliyor.

Kullanım Alanları: Tüm bebek örgülerinizde, amigurumi, oyuncak bebek yapımında vb. kullanabilirsiniz. Eğer sık iğne artırma ve eksiltme yapmayı biliyorsanız, zaten ilk amigurumi projenizi yapabilirsiniz. Kullanılan malzemeler ise tığ veya örgü şişi, ip, boncuk elyaf (dolgu amaçlı), kuru pastel (yüz ve ellerin renklendirilmesi için), ve güvenlik kilitli amigurumi gözlerdir.
Amigurumi Nasıl İşlenir Amigurumi Nasıl İşlenir Reviewed by sevgi on Ağustos 29, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads