Header AD

header ads

14 Adet Tunus İşi Çanta Modeli

Tunus İşi Çanta Aşama Aşama Yapılışı

Tunus işi örgü modelini her türlü örgünüz için tercih edebilirsiniz. Tunus işi şiş tığ adı verilen ucu tığ şeklinde olan uzun, tek tığla yapılıyor. The Fabric Yarn Örgü Yıldızlarından @inciluxury nin anlatımıyla Clutch Çanta Yapımı. Zaman bunun en iyi çözümü en pattern çantaları el yapımı kendiniz yapın desek nasıl olur?Olur çünkü yapması çok zor değildir. Alttaki fotoğraflarda tunus işiyle yapılmış atkı, bere, bebek battaniyesi, kazak ve çanta örneklerini tıklayarak büyütüp inceleyebilirsiniz.
Bizde size el işi örgü çanta modelleri paylaşalım dedik sizlere. Tunus işi çilek çanta yapımı ördüğünüzde eğer kendiniz için ördüyseniz ve kızınız varsa eminim hemen sizden çantayı alacaktır. Tığ ile olsun şiş ile olsun birçok şekilde örgüden çanta yapabilirsiniz. Web ortamında birçok sayıda videolu ve anlatımlı çanta örgü modelleri vardır. Tığ işi yapan ev hanımları zorlanmadan bu güzel çalışmanın nasıl yapıldığını resimli anlatımdan yararlanarak kısa sürede çalışmayı yapabileceklerini düşünüyorum.
Örgü çanta yapımı için çok fazla yol var. Şimdi ise tunus işi çilek nasıl yapılır onu görelim. Yine size bir tavsiye olarak istiridye örgü modeline de bir bakın bana sorarsanız çok güzel çanta çıkar bu model ile. Tunus tığı ile de yapabileceğiniz tunus işi zikzak mannequin ya da sık iğneli zikzak model denilen tığ işi çanta yapılışı anlatımını sizlere videolu olarak sunuyoruz.
KENDİM İÇİN YAPTIĞIM TUNUS İŞİ ÇANTA. Bu yazımda paylaştığım çalışma tığdan çanta yapma çalışması ve tüm detaylar ayrıntılı bir şekilde paylaşılmış. Ponpon şeritleri çanta, t-shirt, yastık, battaniye, dekoratif ürünler gibi çeşitli örgü süslemelerinizde kullanabilirsiniz. Kimse de olmayan çantaları takmak da measurement ayrıca keyif veren bir durum olacağı da kesindir.

Daha önceden sitemizde bir çok örgü çanta modelleri ve yapılışları ile alakalı güzel konular paylaştım onlara bakarak ta çanta yapımı konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Tunus İşi Boncuklu Babet Yapılışı görsellerini büyük görmek için fotoğrafın üzerine tıklayabilirsiniz. Bu şekilde beğendiğiniz örgüleri birleştirerek kendinize çantalar veya farklı örgü modelleri örebilirsiniz.
14 Adet Tunus İşi Çanta Modeli 14 Adet Tunus İşi Çanta Modeli Reviewed by sevgi on Ağustos 30, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads