Header AD

header ads

14 Adet Tığ İşi Çanta Yapımı

Tığ İşi Çanta Yapımı

Çapraz olarak kullanabileceğiniz veya rahatça omuzlarınızda taşıyabileceğiniz, kombinlerinizin tamamlayıcı parçası çanta modelleri sizlerin beğenisine sunuluyor. Daha önceden sitemizde bir çok örgü çanta modelleri ve yapılışları ile alakalı güzel konular paylaştım onlara bakarak ta çanta yapımı konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Tunus İşi Boncuklu Babet Yapılışı görsellerini büyük görmek için fotoğrafın üzerine tıklayabilirsiniz. Bu şekilde beğendiğiniz örgüleri birleştirerek kendinize çantalar veya farklı örgü modelleri örebilirsiniz.
Tunus işi örgü modeli ile tunus işi çilek yapılışını birleştirerek tunus işi çilek çanta yapımı yapıyoruz. DEĞİŞİK RENKLERLE GECE ÇANTASI OLARAK BİLE DEĞERLENDİREBİLİRSİNİZ. Yapmak istediğiniz örgünün eninde zincir çekip Tunus işini videodaki gibi örmeye başlayabilirsiniz. Çok güzel şiş örgü çanta modelleri paylaşmıştık sizlerle şimdi de tığ işi çanta modeli paylaşacağız.
KENDİM İÇİN YAPTIĞIM TUNUS İŞİ ÇANTA. Bu yazımda paylaştığım çalışma tığdan çanta yapma çalışması ve tüm detaylar ayrıntılı bir şekilde paylaşılmış. Ponpon şeritleri çanta, t-shirt, yastık, battaniye, dekoratif ürünler gibi çeşitli örgü süslemelerinizde kullanabilirsiniz. Kimse de olmayan çantaları takmak da size ayrıca keyif veren bir durum olacağı da kesindir.
Örgü çanta yapımı için çok fazla yol var. Şimdi ise tunus işi çilek nasıl yapılır onu görelim. Yine size bir tavsiye olarak istiridye örgü modeline de bir bakın bana sorarsanız çok güzel çanta çıkar bu model ile. Tunus tığı ile de yapabileceğiniz tunus işi zikzak model ya da sık iğneli zikzak model denilen tığ işi çanta yapılışı anlatımını sizlere videolu olarak sunuyoruz.

Tunus işi çanta aşama aşama çantanın yapılışı. Önce tunus işi nasıl yapılır onu görelim. Farklı örgü çanta modelleri ve tarifleri için linke tıklayınız. Tığ işi çanta yapımı galerimiz. Tunus İşi Çanta Aşama Aşama Yapılışı büyük hali için resmin üstüne tıklayınız. Bu modelleri sırt çantasına uygulayarak ortaya güzel modeller çıkarabilirsiniz. Çanta yapılışı için 39 zincir çekip başlıyoruz.
14 Adet Tığ İşi Çanta Yapımı 14 Adet Tığ İşi Çanta Yapımı Reviewed by sevgi on Ağustos 30, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads