Header AD

header ads

14 Adet Tığ İşi Çanta Modeli

Tığ İşi Çanta Modelleri, Tığ İşi Ve Örgü Videoları İçin

Çanta, her kadının olmazsa olmazıdır. Daha önceden sitemizde bir çok örgü çanta modelleri ve yapılışları ile alakalı güzel konular paylaştım onlara bakarak ta çanta yapımı konusunda fikir sahibi olabilirsiniz. Tunus İşi Boncuklu Babet Yapılışı görsellerini büyük görmek için fotoğrafın üzerine tıklayabilirsiniz. Bu şekilde beğendiğiniz örgüleri birleştirerek kendinize çantalar veya farklı örgü modelleri örebilirsiniz.
Aynı renklerde tunus işi çanta. Bu şık güzel çantayı yapmak çok zor değil kabaca çizilmiş bir şablonu da var üstelik.Tığ işi kedi motifli çanta yapılışını galerimiz de sizler için detaylı olarak ekledik yapılışına dair çok fazla birşey yazamayacağım yabancı bir kaynaktan buldum çevirmeye çok vaktim olmadı açıkçası ama fotoğraflar bahsettiğim gibi çok detaylı bir şekilde var.
Daha sonra tığ işi örgü çanta modelleri diye aramaları genişletin. Tunus işi çilek çanta yapımı tüm aşamalarına örmek için hazır mısınız. El örgüsü çanta modelleri neler araştırın ve kendiniz yapmaya başlayın. Videodaki basit Tunus işi tekniğini kullanarak bu fotoğraflarda gördüğünüz bere, çanta ve kız ve erkek bebekler için çeşitli figürlerle süsleyebileceğiniz - pamuk prensesli, ayıcıklı- çeşit çeşit bebek battaniyeleri, atkılar-şapka, bebek örgüleri, cep telefonu kılıfı, minik nakışçıklar, örebilirsiniz.
Tunus işi şiş tığ adı verilen ucu tığ şeklinde olan uzun, tek tığla yapılıyor. The Fabric Yarn Örgü Yıldızlarından @inciluxury nin anlatımıyla Clutch Çanta Yapımı. Zaman bunun en iyi çözümü en trend çantaları el yapımı kendiniz yapın desek nasıl olur?Olur çünkü yapması çok zor değildir. Alttaki fotoğraflarda tunus işiyle yapılmış atkı, bere, bebek battaniyesi, kazak ve çanta örneklerini tıklayarak büyütüp inceleyebilirsiniz.

Örgü çanta yapımı için çok fazla yol var. Şimdi ise tunus işi çilek nasıl yapılır onu görelim. Yine dimension bir tavsiye olarak istiridye örgü modeline de bir bakın bana sorarsanız çok güzel çanta çıkar bu mannequin ile. Tunus tığı ile de yapabileceğiniz tunus işi zikzak mannequin ya da sık iğneli zikzak model denilen tığ işi çanta yapılışı anlatımını sizlere videolu olarak sunuyoruz.
14 Adet Tığ İşi Çanta Modeli 14 Adet Tığ İşi Çanta Modeli Reviewed by sevgi on Ağustos 30, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads