Header AD

header ads

14 Adet Bayan Yelek Örnekleri

Farkı ile birbirinden hoş bayanlar hanımlar genç kızlar yelek modelleri örnekleri ve detayarını sizin beğeninizi kazanması adına paylaştık. Özellikle hanımların ve genç bayanların çok güzeluna gidecek bir yelek örneği. Özenle hazırlanan ayrıca yapılmakta olan yelekler hem mağazalarda satılanlar gibi masraflı olmuyor bütçe sorunu oluşturmuyor bütçenize yük teşkil etmiyor hemde bayanlar hanımlar genç kızlarların tam üstünde üzerinde olan  çok şık duruyor. Mevsim geçişlerinde hırka yerine de kullanılabilecek olduk hoş bir bayanlar hanımlar genç kızlar yelek örneği. 24- Kalpli yelek modeli yoğun arzu üzerine görselden bakarak çalıştığım bir modeldir. Hazırlayan beğenimize sunan bizlerle buluşturan kişiyi bilmediğimizden sizlerle size sunamadığımız aynı zamanda paylaşıma açamadığımız bu yelek modelinin yapılışında angora ip ve şiş ile yapılıyor.
Şimdi sizin yapmanız gereken şey aşağıdaki yelekleri incelemek ve hangisini yapacağınıza karar vermek. Şişle yapılan yelek modelleri ise biraz uğraştırıcıdır. Yaka kısımdan başlanan yeleklere robalı yelek de deniyor. Bu yelekleri yün ve inci şiş ile yaparsanız şayete gerçekten çok hoş düşüyor örgü. Yeleğin biri yün ip ile incecik örülmüş, alt kısmı salaş yani genişleyip, üst kısmı ise tor ile düz olarak çıkılmış olabildiğince şık ve bilhassa kilosu olan bayanlar hanımlar genç kızlar tercih ettiği şık bir model.
Resimlere tıklayarak büyütüp istediğiniz yelek modelini çıkarabilirsiniz. Göz yaşı örneği yada badem örneği olarak bilinen bir modelden yapılmış, kırmızı renkteki, üzüm salkımı biçiminde olan yelek örneği son günlerde en gözde el işi modellerinden. Mavi ve şık bir yelek modeli. Ayrıca örgü yelek modelleri içinde beğendiğiniz örneği yapmanız mümkün. Buğday başakları biçimindeki bu buğday başağı yelek örneği çok hoş.
Oldukça değişik be basit bir el işi yelek modeli. Hem büyük beden seçenekleri hem de genç kadinlarin cesurca giyebilecekleri kadin yeleklerini Boyner fiyat ve kampanyalariyla yakalamak için Boyner çevrimiçi magazasina bekleriz. Bizde bu hususta 150 den çok Şiş,Tığ, Firkete ve Dantel yelek modelini sizin beğeninizi kazanması adına görselli, videolu ve anlatımlı 2018 ve 2017 yıllarına ait dev yelek örnekleri arşivinde topladık.
forty- Bal petekli high kadifeler bayanlar hanımlar genç kızlar yelek modeli karnıbahar modelini andıran bir görüntüye sahiptir. Ob in, dilerseniz kaz tüyü yeleğinizi sonbahar yürüyüşlerinde üzerinize geçirin: Yelekler bütün kıyafetinizi tamamlarken bunun yanı sıra çok yönlü kombinler yapmanızı sağlıyor. 35- Kıvrımlı yollar yelek modeli burguların her seferinde değişik yöne yapılmasından oluşmaktadır.
Ön kısmı çok şık bir yelek ve spor bir yelek modeli. İsterseniz bal peteği örneği ile, yada işkembe modeli ile de yapabileceğiniz basit ve değişik yazlık örgü yelek modeli. Şiş ile yapılan 2019 gelin yelekleri, bohçalık yelek modelleri gibi istediğiniz örgüde bu değişik yelek modelini uygulayabilirsiniz. Burgu örneği ile tümleşmiş, olabildiğince emek isteyen bu yelek modeli çeyizlik bohçalar için tercih edilebilir.
Yeni örgü bayanlar hanımlar genç kızlar yeleklerini buradan inceleyebilirsiniz. Düğmeli yelekler bütün bu modeller arasında feminen yeleklerolarak sınıflandırılabilir. Kapitone yelekler en hafif olanlardandır. Yelek modelleri arayanlar için paylaşmış olduğumuz birbirinden hoş forty tane mannequin. Suni kürklü yelekler her kıyafetinize rock-şık havası katacak. Yapılışı ile paylaştığımız yelek örneklerinin daha değişik örneklerini görebilirsiniz.
22- Dondurma külahı modeli ile yapılmış olan bayanlar hanımlar genç kızlar yeleği 42-44 beden için makuldur. 30- Burgulu yelek modeli daha önce anlatmış olduğum modelden farklı olarak arasında ajlinkarı var. Farkli renk, kumas ve modellerde kadin yeleklerinin en önemli özellikleri, hem sik ve klasik hem de spor kiyafetler tercih ettiginiz zaman size ahenk saglamakta olabildiğince basarili olmalari.
Kapitone yelekler hem sıcacık tutar hem de onlarla çok yönlü kombinler yapabilirsiniz. Ajlinku örneklerden biri ile yapılmış bu yelek. Alışılmışın dışında çok kalın ip ve kalın şiş kullanılarak örülmüş bir yelek modelleri ile yine karşınızdayız. İstediğiniz renklerde yapabilmeniz yanısıra boncuk ile de süsleyerek yapılan bu değişik el örgüsü yelek modelleri örnekleri ve detayarını sizler dilerseniz kazak yada bebek örgülerinde de kullanabilmeniz mümkün.
Tam bir üzüm salkımı biçiminde yapılmış, el emeğinin çok kullanıldığı bu yelek modelini internette görünce sizlerle paylaşmak istedik. Uzun yelek olarak yapılırsa çok daha yakışan ajlinku yelek modelinin tam ölçülerini görselleri büyüterek bulabilirsiniz. 55- Baharlık ajlinku model birçok yazlık bayanlar hanımlar genç kızlar örgülerinde kullanabilmeniz mümkün. 28- Yuvarlak yaka yelek modeli su yolu modeli diyebildiğimiz modelin arasına haroşa konulmuştur.






14 Adet Bayan Yelek Örnekleri 14 Adet Bayan Yelek Örnekleri Reviewed by sevgi on Ağustos 30, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads