Header AD

header ads

14 Adet Büyük Beden Yelek Ve Bayan Yelek Modelleri





Sadece Bu sezon Değil Tüm sezonlara uzun yani tunik formunda yelek modelleri örnekleri ve detayarını bulacağız. Tüm yaş sınıfındakilere hitap eden bayanlar hanımlar genç kızlar için yapılabilir bu yelek. Bu yelekler farklı farklı desenlerle Farkılaştırılmış güzelleşmiş süslenmiş örgü yeleklerdir. Tığ işi olarak yapılmış bu örgü yelek modelini yapmak isteyenlerin resmi tıklayıp büyüterek daha yakından inceleyerek istedikleri renklerde istedikleri boyda bu tığ işi yelek modelini yapabilirler. Boyner'de bulunan yüzlerce markadan Beymen, Cotton Bar, Ole, Tiffany ve Motif gibi kadinlarin en sevdigi markalarin her yil koleksiyonlarinda yer verdigi farkli seçeneklerde klasik bayanlar hanımlar genç kızlar yelek modelleri örnekleri ve detayarının arasinda tarziniza makul olani tercih etmekte zorlanmayacaksiniz.
Kapitone yelekler hem sıcacık tutar hem de onlarla çok yönlü kombinler yapabilirsiniz. Ajlinku örneklerden biri ile yapılmış bu yelek. Alışılmışın dışında çok kalın ip ve kalın şiş kullanılarak örülmüş bir yelek modelleri ile yine karşınızdayız. İstediğiniz renklerde yapabilmeniz yanısıra boncuk ile de süsleyerek yapılan bu değişik el örgüsü yelek modelleri örnekleri ve detayarını sizler dilerseniz kazak yada bebek örgülerinde de kullanabilmeniz mümkün.
Türkçe video yapılışı ile emin olun bu yelek modelini hiç zorluk çekmeden yapabileceksiniz. Sizde kendinize yelek örmek dilerseniz aşağıdaki modellerden kendinize seçebilirsiniz. Yaka kısmında boyun ölçüsündeki ilmek atılarak başlanıp, şiş ile yapılan bu yelek örneklerini yaka kısmından sonra istediğiniz örgüyü yapabilirsiniz. Özellikle orta yaş üstü Anadolu kadınlarının üstünde görmüş olduğumuz örgü yelek modelleri şimdilerde gençlerin tam üstünde üzerinde olan  de görülüyor.
Çok eski yelek modellerinden biri olan bu yelek modelini hangi örgüye uygulasanız zengin bir hava katmakta örgüye. Polar yelekler hem salaş stili ile göz dolduruyor hem de sizi sıcacık tutuyor. Bu yelekleri üzerinizden katiyen çıkarmak istemeyeceksiniz. İçerisinde tığ işi ve şiş işi dantelli yelekler bulunuyor. Yelek modelleri elişi örgü modelleri örnekleri ve detayarının en hoş ve kullanılan örneklerinden birisidir.
1- Burgulu yelek modeli ilk paylaşımlarımdan birisi olan modeldir. 15- Sarmaşık yapraklar modeli ile daha çoğu bayanlar hanımlar genç kızlar örgüsü yapabilirsiniz. 36- Sıralı yapraklar bayanlar hanımlar genç kızlar yeleği ortadan artıp kenarlardan kesilerek yapılan basit bir modeldir. 2- Zeytin dalı yelek modelinin arasına bal peteği modeli koydum. Elbiseler ve eteklerle beraber giyeceğiniz dantelli yeleklerle Romantik şıklığınızı tamamlayabilirsiniz.
22- Dondurma külahı modeli ile yapılmış olan bayanlar hanımlar genç kızlar yeleği 44 beden için makuldur. 30- Burgulu yelek modeli daha önce anlatmış olduğum modelden farklı olarak arasında ajlinkarı var. Farkli renk, kumas ve modellerde kadin yeleklerinin en önemli özellikleri, hem sik ve klasik hem de spor kiyafetler tercih ettiginiz zaman measurement ahenk saglamakta son derece basarili olmalari.
34- Bağlamalı çilekler yelek modeli ince iple hoş olan bir örnektir. Örgü yelek modeli arayanlar için en hoş modelleri bir araya toplamış olduğumuz arşivi paylaşıyoruz. 38- Dizili çamlar yelek modeli kenarlarda artırılan ilmeklerin ortada kesilmesiyle yapılan göründüğü gibi karışık olmayan bir modeldir. Aşağıdaki bayanlar hanımlar genç kızlar yelek modelleri arasından tığ işiyle yapılan modellerin yapılışı basittir.
Yakın zaman içerisinde sitemizi izlerseniz paylaşmış olduğumuz yeleklerin anlatımlarına da yer vereceğiz. Çeyizlik yelekler, gelin yelekleri, desenli ve motifli modelleri ile gözlerinizi kamaştıracak. Oldukça şık ve spor bir yelek modeli daha. Örgü yeleklerin yapımında fıstık örneği, burgu örneği, saç burgusu örneği ve ajurlu örgü modeli kullanılmıştır. Jean yeleklerle asi rock şıklığını yakalayın.
Şiş ile yapılan yelek örneklerinin en eski ancak eskimeyen modellerden, çeyizlerde bohçalar için yapılacak örgülerde kullanabileceğiniz değişik el işi modelleri. 29- Çapraz fıstıklar tığ yelek modeli yapımı çok basit ve ince iple çok güzel duran bir mannequin oldu. Saç örgüsü olarak bilinen örgü yöntemi ile yapılmış bu yelek modelleri örnekleri ve detayarını yapılışı da çok basit. Bu modelleri bunun yanı sıra ceketlerin altına da rahatça giyebilirsiniz.
Tam bir üzüm salkımı biçiminde yapılmış, el emeğinin çok kullanıldığı bu yelek modelini internette görünce sizlerle paylaşmak istedik. Uzun yelek olarak yapılırsa çok daha yakışan ajurlu yelek modelinin tam ölçülerini görselleri büyüterek bulabilirsiniz. 55 Baharlık ajurlu model birçok yazlık bayanlar hanımlar genç kızlar örgülerinde kullanabilmeniz mümkün. 28- ovalleştirilmiş yuvarlatılmış kısaca yuvarlak yaka yelek modeli su yolu modeli diyebildiğimiz modelin arasına haroşa konulmuştur.
14 Adet Büyük Beden Yelek Ve Bayan Yelek Modelleri 14 Adet Büyük Beden Yelek Ve Bayan Yelek Modelleri Reviewed by sevgi on Ağustos 30, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads