Header AD

header ads

Tunus İşi Patik Modelleri





88c854b03ce6d5158bec5440e5398dfbhqdefaultkupe-cicegi-tunus-isi-patik-modrli-yapimi-16-375x276tunus-isi-patik-modelleri-11ugur-bocekli-tunus-isi-patik-modeli-18-375x276

Afgan Bebek Battaniyeleri ve Tunus İşi Bebek Battaniyeler Pıtırcık örgüsü ile Kalp,Baklava şekli,Kurdele Fiyonk gibşi çeşitli desenler yapılıyor. Tam Anneye Kalpli Tunus İşi Patik Yapılışı Anlatımlı Videosu için teşekkür ederiz. 1) 13 zincir çekip, 1 sıra tunusişi örgüyle örüyoruz. Reşit olmayan kişiler tarafından yapılacak başvurular. 2018 tunus işi patik modelleri 2018 çeşitlerinden olan ve inşallah bitirdikten sonra görenlerinden çok hayranlık duyacağı bu Beş Şiş Görünümlü Tunus İşi Patik Yapımını paylaşıyorum.
kullanıcılarına daha iyi hizmet sunmak, hizmetlerini ve ürünlerini iyileştirmek, sitenin kullanımını kolaylaştırmak için, kullanımını kullanıcılarının ilgi alanlarına ve tercihlerine yönelik çalışmalarda ÜYE"lerin önceden rızasını almak kaydıyla bu ÜYE"lerin kişisel bilgilerini kullanabilir. MEB, ÜYE'nin internet sitesi üzerinde yaptığı hareketlerin kaydını bulundurma hakkını saklı tutar.
Genellikle renkli iplerle hazırlanan patikler daha kolay desen ile detaylandırılabilir. Ancak beyaz ip ile örülen tunus patikler için desen seçimi biraz daha dikkat istiyor. Beyaza uyum sağlayacak ve deseni ortaya çıkaracak renkler ile modeller tercih edilebilir. three,5 numara tığ şiş. Tunus işi tekniğini bilenler için anlatılmıştır. gri, pembe tonu. Birbirinden güzel modellerin çizimlerini küçük resimlere tıklayarak büyütüp inceleyebilirsiniz.
Merhaba hanımlar bugünkü konumuz örgü hakkında olacaktır. Örgü sever bayanlar için tunus işi patik modelleri ve bunların adım adım yapılışını detaylı bir şekilde anlatacağım. Özellikle havaların soğuması ile beraber daha sık kullanılan patikler kış günlerinde çok sıcak tutuyor. kadar çok çeşidi ve rengi var ki sizler bile hangisini yapmalıyım noktasında kararsızlık yaşayacaksınız. Bu konuda modelleri iyice inceleyip sizin için en iyi olanına karar verebilirsiniz. Yapımı konusunda ise çoğu bayana ilk başta zor gibi gelse de gayet kolay ve pratiktir. Aşağıdaki anlatımla ve video ile çok kolay bir şekilde evde kendiniz yapmaya başlayacaksınız. Tüm yaştan kişiler patik modellerini rahatlıkla kullanabilir. Çoraba göre hem sıcak tutacak hem de ayaklarını daha rahat ettirecektir.
thirteen) Regular patiklerin tabanı gibi 9 ilmekle tabanımızı yapıyoruz. Bu siteye Girişimcilikte Önce Kadın Projesi kapsamında eğitim almış kadınlar kayıt yapabilir. Güllü patik örnekleri 2018 çeşitleri örmek isteyenlerin kaçırmaması gerektiğini düşündüğüm ve tunus işi patik örgülerin en tatlı hallerinden olan bu Tunus İşi Gül Motifi Bayan Patik Modeli Yapımını sitemizde paylaşıyoruz.



Tunus İşi Patik Modelleri Tunus İşi Patik Modelleri Reviewed by sevgi on Aralık 20, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads