Header AD

header ads

Anlatımlı Tunus Patik Modelleri





88c854b03ce6d5158bec5440e5398dfbhqdefaultkupe-cicegi-tunus-isi-patik-modrli-yapimi-16-375x276tunus-isi-patik-modelleri-11ugur-bocekli-tunus-isi-patik-modeli-18-375x276

2017 yılının sonlarından 2018 yılına doğru giderken zamanın eskitemediği en nadide ninety six tane patik örneklerini sizlere ulaştırmak istedim. yukarıda hazırlanmış olan çizimler umarım sizi aydınlatır. Sakine Ablamzın tunus işi patik modellerini de incelemek isterseniz tunus işi patik örneklerine bakabilirsiniz. Bizi fb üzerinden takip etmek isterseniz iğne oyası ve örgü paylaşımları sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.Gönlü güzel Sakine Ablama buradan teşekkür ediyorum. En yeni paylaşımlarda görüşmek dileğiyle sitemizi ziyaret etmeyi ihmal etmeyin.
Tığ veya şiş işi ile yapılan Tunus işi örgüler bir çok örgü seven bayan tarafından yapılmaktadır. Tunus işi ile patik başta olmak üzere, hırka, yelek, battaniye gibi bir çok şey yapılabiliyor Eğer sizde bir Tunus işi patiğim olsun istiyorsanız aşağıdaki modellere baktıktan sonra yapılış aşamalarını inceleyin. Nasıl yapıldığını öğrendikten sonra beğendiğiniz bir modeli kısacık bir süre içerisinde örebilirsiniz.
Tunus işi patik çizimleri , Sakine ablamızın tam 152 adet tunus işi patik modellerinin çizimleri sitemizde siz değerli kullanıcılarımız için hazırlandı. Tunus patik son yıllarda büyük ilgi görmeye başladı. İlgi görmeye de devam etmekte.Merak ettiğiniz yapamadığınız tunus işi patik örneklerini aşağıda vermiş olduğumuz şemalar sayesinde kolaylıkla yapabileceksiniz.Şemaların içinde tunus işi menekşe şeması, tunus işi patik lale şeması, tunus işi patik gonca gül şeması, tunus işi patik Peygamber gülü şeması, tunus işi patik kır çiçeği çizimi, tunus işi patik solmuş menekşe çizimi, tunus işi patik çiçekli modeller, tunus işi patik farklı çizimlere yer verildi.
3.four. web sitesinde ÜYE"ler tarafından beyan edilen, yazılan fikir ve düşünceler ve kullanılan ifadeler münhasıran ÜYE"lerin kendi kişisel fikir ve yorumlarıdır ve bu fikir ve yorumların sonuçlarından yalnızca ÜYE sorumludur. Bu görüş ve düşüncelerin MEB ile hiçbir ilgisi ve bağlantısı bulunmamaktadır. MEB'in ÜYE"nin beyan edeceği fikir ve görüşler nedeniyle üçüncü kişi veya kurumların uğrayabileceği zararlardan veya üçüncü kişi veya kurumların beyan edeceği fikir ve görüşler nedeniyle ÜYE"nin uğrayabileceği zararlardan dolayı herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.
En güzel ve merak ettiğiniz örgü modellerini ve el işlerini sizler için seçiyoruz. Sitemiz de iğne oyası örnekleri, lif modelleri, danteller, bebek örgüleri, havlu kenarı örnekleri, patik modelleri, şal modelleri, yelek örnekleri, atkı modelleri ve örgü ve el işi hakkında aklınıza gelen, ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz. Yayınladığımız örgü ve el işlerini paylaşarak ve yorum yaparak bize destek olabilirsiniz.



Anlatımlı Tunus Patik Modelleri Anlatımlı Tunus Patik Modelleri Reviewed by sevgi on Aralık 20, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads