Header AD

header ads

15 Adet Lif Modelleri

Her geçen gün lif örneklerinde değişim görülmektedir. Sarı, yeşil ve beyaz renklerin kombinasyonu ile yapılan bu lif cıvıl cıvıl görünmektedir. Tığ İşi Lif banyolarda en çok kullanılan çeyizlik ürünler arasında yer almaktadır. Tığ işi lif modelleri, şiş işi lif modelleri yuvarlak, uzun veya kare gibi bir çok şekilde örülmektedir. İnsan bu life bakınca bile içi açılıyor. Lif modelleri arasında bulunan uzun lif örneklerini oluşturmak aslında lifi ören kişinin biraz da hayal gücüne kalmış denilebilir.
Sitemde sizler için en güzel ve en moda örgü modellerini, örmeye yeni başlayanlar için kolay örgüleri, en sevilen bebek örgülerini, çok şık bebek şapkalarını, değişik ve bebeğinize çok yakışacak olan bebek yeleklerini, minicik ayaklar için bebek patiklerini, en nadide havlu kenarları ve dantel örneklerini, rengarenk tığ işi oya modellerini, en gözde iğne oyalarını, görülmemiş ve geleneksel patik modellerini, erkek ve bayanlar için harika yelek modellerini ve günlük kullanımda veya davetlerde kullanabileceğiniz birbirinden güzel şal modellerini seçerek sizlere sunuyorum.
Örgü lif resimleri olarak çeşitli motifleri siz de örnek olarak kullanabilirsiniz. Genellikle süs için kullanılan lif modellerinde boncuklar da kullanılıyor. Fıstıklı uzun lif modeli de yeni modellerden bir tanesidir. Örgücü hanımların el ve tığ işçiliğinden üretilen en önemli örgülerden biri de liflerdir. Uzun liflerde en fazla tasarlanan modeller, iki uç kısmından mutlaka tutaçlarının olması ve bu şekilde banyoda daha kolay bir kullanıma sunulması olmuştur.
Çeyiz bohçalarına koymanız için takım lif modeli. Yuvarlak lif modeli, kare lif modeli, yıldızlı lif modeli, süslü lif modelleri, ele geçmeli lif modeli, ince uzun lif modeli, saplı lif modeli, çiçekli lif modeli, tuttuğun takımın lif modeli, halkalı lif modeli, hayvan desenli lif modeli ve dahası. Özellikle genç kızlarımızdan bahsetmişken sitemizde ki oya örnekleri bölümünden de kesinlikle bahsetmeliyiz.
Fakat örgü teknikleri bilenler için genellikle galeri tarzında birçok lif örnekleri vermekteyiz. Lahana lif modelleri en çok tercih edilen lif modelleri arasındadır. Bu noktada sitede işlerini kolaylaştıracak şekilde pek çok örnek ve tasarımla karşılaşabileceklerini ve piyasada pek çok sitede olmayan örnekleri bulabileceklerini düşünüyoruz. El yapımı liflerin yerini hazır olanların asla tutmadığını biliriz.
Detaylı Türkçe Açıklamalı Videolu Lif örneği-En Güzel Yuvarlak Lif Modellerin ve Marul Lahana Lif modelleri. Çilek lif nasıl yapılır, nasıl örülür, Sizlere bu videomda bugün bunun tüm detaylarını anlatıyorum. Ev hanımlarının birbirinden renkli ve birbirinden güzel motiflerde ördüğü lif örnekleri banyoların olmazsa olmaz bir eşyasıdır. Özellikle kızların çeyizi için böyle bir pembe lif takımı hazırlayabilirsiniz.
Bayanların çok severek takip ettiği popüler lif şekillerinden olan Yeni Yuvarlak Lif Modellerini sizler için toplayarak bir araya getirdim. Üst tarafta anlatımlı lif modelleri kategorimize bakabilirseniz orada bazılarının nasıl yapılığı anlatıldı. Lif örnekleri hem sade modelleri hem de şaşalı modelleri ile her zevke uygundur. Aynı zamanda basit bir yapımı olduğu için de lif örmeye yeni başlayanlar için ders niteliğinde bir anlatımdan yararlanmış olacaksınız.
Lif modeli arayanlar için birbirinden güzel çeyizlik lif örneklerini biraraya getirdik. Mavi ve çiçekli olan bu lif takımı da ince işçilik isteyen modellerdendir. Son zamanlarda uzun lif modelleri sıklıkla karşımıza çıkıyor. Sitemizde uzun lif modellerini, kare lif modellerini ve diğer çeşitli lif modellerini bulabilirsiniz. Tüm bunların haricinde bizlerle örneklerini paylaşmak isteyen okuyucularımız için de sitemizde bir bölümümüzün olduğundan bahsetmemiz yerinde olacaktır.
Sürekli yeni desenlerle karşımıza çıksa da nazar boncuğu lif modeline her türlü yakışıyor. Aynı zamanda lif oranı da yüksek olduğu için kolesterolü dengelemede ve kalp sağlığını korumada yardımcıdır. Gökkuşağı lifin göbeği içinse 7 zincirle bir halka oluşturulmuş ve sırası ile üçlü fıstıklar yapılıp dilimlerin ikinci pıtırcıklarına eklenmiştir. Yeni lif örnekleri olarak siz de banyolarınızı renklendirebilirsiniz.

Yaka lif modellerini de bilmeyenleriniz yoktur. Yapımı kolay gökkuşağı lif modeli ile renkli bir life sahip olabilirsiniz. Gül, çiçek desenli lifler hiç bir zaman önemini kaybetmedi. Her zaman yapılanlardan biri de kolay lif modelleri. Farklı farklı desenlerdeki lifleri tığla örebilirsiniz. Tercih edenler için bu liflerin bazıları örgü şişleri ile yapılırken çoğu lif kalın numaralı tığlar ile örülmektedir.








15 Adet Lif Modelleri 15 Adet Lif Modelleri Reviewed by sevgi on Ağustos 29, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads