Header AD

header ads

Kolay İşlenen Lif Örnekleri

Merhaba sevgili hanımlar nasılsınız Kolay İşlenen Lif Örnekleri yazımızda sizlere modelleri görselleri aynı zamanda videosu ile harika bir görsel şölen hazırladım umarım beğenirsiniz.


Lif örme işinde henüz yeni olanlar da kolayca öğrenebilir ve kendi modellerini üretmeye başlayabilir. Oldukça şık duran bu uzun lif örnekleri anlatımlı olarak paylaşıldığında aslında çok da zor örneklerden oluşmadığı anlaşılabiliyor. İki kenarı üçgen olan bir uzun lif ördükten sonra tutmaç için ister halka isterseniz de zincir örgüsü kullanarak bitirebileceğiniz bu lif, çeyizlik lifler listesine eklenebilecek bir örnek. Altıgen lif modeli olan ve yapımı oldukça kolay, Puf Çiçekli Lif Modeli Yapılışına da bakarak değişik bir fikir elde edebilirsiniz, puf çiçekleriyle çok güzel görünüyor.
Sevgili hanımlar, örgü ve el işlerini çok seven birisi olarak böyle bir site açmaya karar verdim. Sitemde sizler için en güzel ve en moda örgü modellerini, örmeye yeni başlayanlar için kolay örgüleri, en sevilen bebek örgülerini, çok şık bebek şapkalarını, değişik ve bebeğinize çok yakışacak olan bebek yeleklerini, minicik ayaklar için bebek patiklerini, en nadide havlu kenarları ve dantel örneklerini, rengarenk tığ işi oya modellerini, en gözde iğne oyalarını, görülmemiş ve geleneksel patik modellerini, erkek ve bayanlar için harika yelek modellerini ve günlük kullanımda veya davetlerde kullanabileceğiniz birbirinden güzel şal modellerini seçerek sizlere sunuyorum. Ümit ediyorum ki hepsini çok sevip beğeneceksiniz. Sizlere faydalı bir şeyler sunabildiysem ne mutlu bana.
Uzun lif örnekleri anlatımlı videolara en az ihtiyaç duyan modeller oluyor çünkü yapmanız gereken dikdörtgen düz bir örgü örüp istediğiniz yerlerine süslemeler eklemek. Örnekte bulunan uzun lif örneği, hediye olarak çok kullanışlı ve zarif bir seçim olabilir. Aynı zamanda set halinde yani el tipi lif, uzun lif ve yuvarlak liflerden oluşan setler de son günlerde hediye amaçlı tercih edilebiliyor. Yapım hızının yüksek olduğunu düşünürsek, zaten toptan bir set yapmak en fazla 1 gününüzü alabilir.
Banyolarda kullanmış olduğumuz ve temizlenmeye yarayan lifler genellikle el işi ile yapılmış. Günümüzde bir çok kişi el yapımı lifler ile duş almaktadır. Bayanların yapmış oldukları örgü lifler duşlarda tercih ediliyor. Kese niyetine kullanılan banyo lifleri tığ işi veya şiş işi ile yapılmaktadır. Örgü işinden anlayan bayanlar çok güzel modellerde lifler yapmaktadırlar. Bu modeller arasında uzun lif modelleri de yer alıyor. Yapmış oldukları uzun liflerin üzerine desenler ekleyerek daha güzel görünmelerini sağlıyorlar. Örneğin hayvan desenleri, çiçek ve gül desenleri gibi motifler ile liflerin üzeri süslenebiliyor.
Çeyizler için oldukça süslü ve şık modeller tercih ediliyor. En yeni 2018 lif örnekleri arasında tığ işi olanları daha çok popüler gözüküyor. Çeyizlik modeller arasında gelin damat lifleri veya örgü çiçeklerle süslenmiş, Kalpli, isim yazılı modellerin kurdelelerle, boncuklarla süslenenleri de var. Ayrıca kuğu, ördek, penguen, kuş figürlerinin işlendiği modellerle birlikte Çiçek, elbise, bebek şekilleri, yuvarlak, çilek gibi değişik şekillerde örülmüş modellerde çok tercih ediliyor.
Lif örnekleri 2018 modelleri arasında en çok sevilen bu pofuduk çiçekli yuvarlak lif örneği, özellikle genç kızların çeyizlerinde olması gereken şahane bir parça. Örümcek örgüsü ile farklı bir hava katılan lif örnekleri en güzel banyo lifleri bu örümcek örgüsünün uzun veya kısa yapılışına göre bambaşka bir havaya bürünebilir. Zarif bir lif örnekleri yapılışı için örümcek örgüsü asla uzun tutulmamalı, mümkün olduğunca kısa boyutlarda yapılmalıdır ki büyük ve çirkin bir görüntü oluşmasın.
Örgüye yeni başlayan arkadaşlarımız için özellikle aktarmaya çalıştığımız lif modelleri ve yapılışı anlatımlı vermektir. Fakat örgü teknikleri bilenler için genellikle galeri tarzında birçok lif örnekleri vermekteyiz. Yine de tüm kullanıcılarımız her iki türdeki içerikleri de inceleyebilirler. Lif yapımları kolay ve diğer örgü işlerine göre zorlayıcı olmamakta. Yeni başlayan arkadaşlar öncelikle bu örgü türüne yönelirse onlar için iyi bir başlangıç ve geliştirme olur. Örgü desenleri yapmaya başlamak için de doğru bir adımdır. Basamak basamak gitmek her alanda uzmanlık için yapılması gereken yöntemdir.
Bayanların çok severek takip ettiği popüler lif şekillerinden olan Yeni Yuvarlak Lif Modellerini sizler için toplayarak bir araya getirdim. Bayanların maharetli elleriyle ördükleri bu nadide ve çok şık görünen liflerin en güzellerini sizlerin beğenisine sunmak beni bir kez daha mutlu etti. Yeni lif modellerinin yanı sıra 2016 2017 ve 2018 yuvarlak lif modelleri de bu galerinin içinde mevcut.
Kullanım kolaylığı nedeniyle her yıl olduğu gibi 2018 yılında da uzun lif örnekleri diğerlerine göre daha fazla ilgi görecek. Özellikle sırt bölgesini keselerden kullanımının daha kolay olması, uzun liflerin tercih edilmesindeki nedenlerden birisidir. 2018 yılında da çok popüler olacak Yastık Lif Modeli Anlatımlı Yapımını da sizlerle paylaşmıştım, ona da bakabilirsiniz, gayet kullanışlı ve güzel görünen bir lif modeli.
Tam anlamı ile çeyizlik lif örnekleri 2018 trendlerinden olan bu yıldız modeli yuvarlak lif örneği, en çok seveceğiniz örgüler arasında yer alacak. Yapımı ilk bakışta oldukça zor gözüken mannequin aslında lif örnekleri kolay işler arasında yer alıyor. Bu örnekte olduğu gibi canlı ve tatlı renkleri kullanarak hoş bir lif elde edebilirsiniz. Ancak üst bölümde bulunan süslemeler kullanım açısından sıkıntı yaratabilir. Ya öbür tarafını kullanacaksınız ya da süslemeleri yapmadan bir lif örneği çıkartacaksınız.



































Kolay İşlenen Lif Örnekleri Kolay İşlenen Lif Örnekleri Reviewed by sevgi on Kasım 04, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads