Header AD

header ads

Kolay İşlenen Tunus İşi Patik Modelleri-Tunus Patik Örnekleri

Kolay İşlenen Tunus İşi Patik Modelleri-Tunus Patik Örnekleri Daha önce paylaştığımız bebek örgüleri yazısında da bebekler için harika örgü modelleri beğeninize sunmuş ,paylaşmıştık. Örgü seven hanımlar için yayınlamış olduğumuz bunun gibi buna benzer yanı sıra bu makalemizde bilgilendirme adına yazımızda Tunus işi patik modelleri Beraberinde,birlikte,yanında,yanı sıra nasıl yapıldığı da yer alıyor. Görüntüsünün şıklığından ötürü Tunus işi örgü oldukça fazla yani çok tercih edilmektedir. Kışlık ve yazlık birçok örgüde kullanılan Tunus işi örgü modeli ile oldukça fazla yani çok hoş patikler de yapılabilmektedir. Yeni gelin çeyizleri için veya armağan ve mutlu edecek bir hediyelik olarak hem el emeği hem de ısıtacak saracak sıcacık ve şık bir patik modeli.
Örgü patik yapanların en fazla örmüş oldukları ortasında tam merkezinde arasında Tunus işi patikler bunun gibi buna benzer yanı sıra bulunuyor. Antrparantez,Üstelik,Başkaca,Hassaten,Ayrıyeten Ayrıca örgü bilen hanımlarında basitına gittiği için bunun gibi buna benzer yanı sıra bu örgü modeliyle patikler, hırkalar, yelekler, atkı ve bereler örüyorlar. Tunus İşi Patik Yapılışı tamamlanışı anlamındadır aslında Yapımı anlatımlı video 2. Bölüm ve patik modelleri ile 3 bölümlük serinin 2. bölümünde karşınızdayım. Örgü sepeti kanalımda : basit tığ oyası örnekleri, bebek örgü modelleri,basit örgü modelleri , bebek patiği yerine geitrilişi yapılışı, lif modelleri, çeyizlik lif modelleri , kazak, bayanlar hanımlar genç kızlar hırka nasıl yapabilirsiniz yapılabilir yapılır, ve örgüye dair ne ararsanız bunun gibi buna benzer yanı sıra burada bunun gibi buna benzer yanı sıra bulabilirsiniz.
Örgü seven hanımlar için yayınlamış olduğumuz bunun gibi buna benzer yanı sıra bu makalemizde bilgilendirme adına yazımızda Tunus işi patik modelleri Beraberinde,birlikte,yanında,yanı sıra nasıl yapıldığı da yer alıyor. Görüntüsünün şıklığından ötürü Tunus işi örgü oldukça fazla yani çok tercih edilmektedir. Kışlık ve yazlık birçok örgüde kullanılan Tunus işi örgü modeli ile oldukça fazla yani çok hoş patikler de yapılabilmektedir. Yeni gelin çeyizleri için veya armağan ve mutlu edecek bir hediyelik olarak gdolayılebilecek hem el emeği hem de ısıtacak saracak sıcacık ve şık bir patik modeli.
Örgü patik yapanların en fazla örmüş oldukları ortasında tam merkezinde arasında Tunus işi patikler bunun gibi buna benzer yanı sıra bulunuyor. Antrparantez,Üstelik,Başkaca,Hassaten,Ayrıyeten Ayrıca örgü bilen hanımlarında basitına gittiği için bunun gibi buna benzer yanı sıra bu örgü modeliyle patikler, hırkalar, yelekler, atkı ve bereler örüyorlar. Tunus İşi Patik Yapılışı tamamlanışı anlamındadır aslında Yapımı anlatımlı video 2. Bölüm ve patik modelleri ile 3 bölümlük serinin 2. bölümünde karşınızdayım. Örgü sepeti kanalımda : basit tığ oyası örnekleri, bebek örgü modelleri,basit örgü modelleri , bebek patiği yerine getirilişi yapılışı, lif modelleri, çeyizlik lif modelleri , kazak, bayanlar hanımlar genç kızlar hırka nasıl yapabilirsiniz yapılabilir yapılır, ve örgüye dair ne ararsanız bunun gibi buna benzer yanı sıra burada bunun gibi buna benzer yanı sıra bulabilirsiniz.

























Kolay İşlenen Tunus İşi Patik Modelleri-Tunus Patik Örnekleri Kolay İşlenen Tunus İşi Patik Modelleri-Tunus Patik Örnekleri Reviewed by Unknown on Eylül 01, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads