Header AD

header ads

Kolay İşlenen Bayan Hırka Modelleri

Merhaba sevgili hanımlar nasılsınız Kolay İşlenen Bayan Hırka Modelleri yazımızda detaylarını paylaşacağım 2018 Yılı Yazını geride bırakırken yavaş yavaş soğumaya başladı havalar Development Bayan Hırka modellerini ele alıyorum Son derece rahat, değişik oldukça ilginç farklı desenlere ve renklere sahip hırkalar makul fiyatlarla Sefamerve ‘de. Eskiden tekstil sektörü bunun gibi buna benzer yanı sıra bu kadar gelişmemiş idi ve kadınlar el örgüsü ile harika hırkalar örerdi. Gelişen teknoloji tekstil sanayiinde de mucizeler yarattı ve oldukça fazla yani çok daha zarif ve ilginç ve enteresan özetle değişik manken alıcı ile bunun gibi buna benzer yanı sıra buluştu. Hırka her mevsim elimizin altında birbirinin aynı olan ya da ayrımsanamayacak denli birbirine benzeyen iki şeyden her biri olan bir giyim eşyasıdır. Mevsimine göre dokusu değişir ancak kimi zaman ara ara yani bazen bir kıyafete tamamlayıcı olarak kullanılır kimi zaman ara ara yani bazen ürpeririz içimiz ısınsın diye omuzlarımıza alırız.
Kışın seni sıcak tutacak, baharda ise seyrek ve birden ortaya çıkan esintilerde seni üşütmeyecek birbirinin aynı olan ya da ayrımsanamayacak denli birbirine benzeyen iki şeyden her biri olan, oldukça güzel harika esasında çok şık kadın triko&sweat hırka bu yada buna benzer modeller yada modelleri senin için raftaki yerlerini aldı. Rafta lafın gelişi tabii yalnızca bir tıkla istediğin manken kapında! Yan yırtmaçlı, bel bağcıklı, sırt ayrıntılı, önü açık kadın triko&sweat bu yada buna benzer modeller yada modelleri ile kombinine bamdiğer bir ambians ihtişam yani hava katabilirsin.
Hırkaların çeşitleri yalnızca hayalgücü ile sınırlı. Fermuarlı, önden butonli, cepli, uzun, kısa ,bolero gibi türlü alternatif ile kombinlerinizi zenginleştirmek elinizde. Defacto'daki Dantel omuzlu hırka oldukça fazla yani çok trendy üstelik lacivert ve beyaz renk seçenekleri ile dimension seçme şansı da sunuyor. Müthiş bir tamamlayıcı olarak ise main olarak adlandırılan klasik bir hırka her kadının dolabında olmalı.
Bayan örgülerinden hırka konusuna kolay bir işleme modeli yazılacaktır. Tığ işi Hayat bölümünden; kolay şekilde örgü yapılan mevsimlik hırka örneğidir. Örgü hırka modelinin ölçüleri; M bedendir. Her beden artışı örgüde üç ilmek - zincir fazla işlenir. Örgü tığ işi kroşe - trabzan tekniği ile hazırlanır. İki renkli yün iplik gereklidir. Hırkanın deseni Tunus işine de benzer.
Eskiden tekstil sektörü bunun gibi buna benzer yanı sıra bu kadar gelişmemiş idi ve kadınlar el örgüsü ile harika hırkalar örerdi. Gelişen teknoloji tekstil sanayiinde de mucizeler yarattı ve oldukça fazla yani çok daha zarif ve ilginç ve enteresan özetle değişik manken alıcı ile bunun gibi buna benzer yanı sıra buluştu. Hırka her mevsim elimizin altında birbirinin aynı olan ya da anımsanamayacak denli birbirine benzeyen iki şeyden her biri olan bir giyim eşyasıdır. Mevsimine göre dokusu değişir ancak kimi zaman ara ara yani bazen bir kıyafete tamamlayıcı olarak kullanılır kimi zaman ara ara yani bazen ürpeririz içimiz ısınsın diye omuzlarımıza alırız.









Kolay İşlenen Bayan Hırka Modelleri Kolay İşlenen Bayan Hırka Modelleri Reviewed by sevgi on Eylül 09, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads