Header AD

header ads

Daha Şirin Bebek Patik Modelleri

Daha Şirin Bebek Patik Modelleri ortasında tam merkezinde arasından seçtiğimiz en hoş modelleri bunun gibi buna benzer yanı sıra burada paylaştık. En İçten Dileklerimle Merhaba hanımlar nasılsınız. Sizlere bunun gibi buna benzer yanı sıra bugün tığ işi bebek patik yapımı anlatacağım. Bebekler için tığ işi patik nasıl yapılır öğrenmek dilerseniz bunun gibi buna benzer yanı sıra bu hoş bebek patik modeli yapımını inceleyin. Bildiğiniz gibi hazırladığımız basit patik yapımı ve diğer örgü modelleri yapımı ve anlatımı hususlarını fb sayfamız vasıtasıyla sizlere ulaştırıyoruz. Ve 2 hafta evelinde,öncesinde,önce bir şeye karar verdik.
İlk haftamızın birincisi fiyonklu bebek patik yapımı olmuştu ve sizlere bunun gibi buna benzer yanı sıra bu bebek patik yapımını görsellerle adım adım anlattık. Bu hafta ise bir diğer kız bebek patik yapımı anlatacağım. Çok şirin, oldukça fazla yani çok göz alıcı bir bebek patik modeli inanın. Ve her bir aşaması görsellerle adım adım sizlere göstermeye çalışacağım. Kız ve erkek bebek patiklerinde sunmuş olduğu geniş yelpazesiyle Panço bebek patikleri bir harika.
Adidas markası, ayakkabı modellerinde olduğu gibi bebek patiklerinde de spor ve rahat dizaynlarıyla ilgi çekiyor. Biz de senin için en fazla ilgi gören Adidas patik modelleri örnekleri ve detayarını seçtik. Evet sonra çakma sık iğne yöntemi kullandım. Neden mi ? Okumaya devamlılık içerinde devam edin. Nedeni ise topuk kısmını geniş istemediğimiz için bunun gibi buna benzer yanı sıra bu prosedürü yaptık. Bu sıranın bitiminde bebek patiğimizin tabanı oluşmuş oldu.
Perfore 3 bant ayrıntıının bulunduğu bunun gibi buna benzer yanı sıra bu modellerde, bağcıkların yerine Velcro bant bunun gibi buna benzer yanı sıra bulunuyor. Son derece esnek ve rahatlar. Görmüş olduğun pembe çizgili kız bebek patiğinin ve siyah çizgili erkek bebek patiğinin fiyatları aynı, bunun gibi buna benzer yanı sıra bu ürünleri 158 TL'ye satın alabilirsin. Tasarımıyla ebeveynlerin oldukça fazla yani çokça ilgisini gören bunun gibi buna benzer yanı sıra bu bebek patiğinin fiyatı 179 TL. Her patik modelinin birden bunun gibi buna benzer yanı sıra burada anlatımını yapamayacağımız için. Her hafta cuma günü fb sayfamızdan bir anket derli topluyoruz ve sizlere four adet örgü modeli sunuyoruz. En oldukça fazla yani çok ilgi gören ilgi odağı olan beğenilen bunun gibi buna benzer yanı sıra bu 4 modelden sizin oylarınızla birinci olanın açıklamalı yerine geitrilişi yapılışını anlatıyoruz.



























Daha Şirin Bebek Patik Modelleri Daha Şirin Bebek Patik Modelleri Reviewed by Unknown on Eylül 01, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads