Header AD

header ads

Abiye Elbiselerinize uygun ayakkabılar


Topuklu ayakkabı modelleri, hanımların hem günlük kullanımında, hem de en özel günlerinde sıklıkla tercih ettiği ayakkabı modelleri arasında yer alır. Bir abiye ayakkabı denildiğinde akla ilk gelen kelimeler; güçlü, feminen ve kendinden eminlik demektir. Bir kadının duruşu topuklu ayakkabı ile bellidir. Ayağa giyildiği andan itibaren değişiklik yaratılır. Dolayısıyla abiye ayakkabı kategorisinde tip ister stiletto ayakkabı ister başka tarz bir topuklu olsun her şekilde güç ve asaleti temsil eder.
Ayakkabı seçiminde takı ve diğer aksesuarların da önemli olduğu unutulmamalıdır. Taşlı takılar ve motifler ile buna uyum sağlayabilecek modeller tercih edilmelidir. Çantaların tarzı ve boyutları da ayakkabınız ile uyum gösterecek şekilde olmalıdır. Klasik bir çanta ile klasik modeller, iddialı ve trendy tarzdaki el çantaları ile daha iddalı modeller tercih edilebilir.
Düğün, nişan, parti veya özel günlerde abiye kıyafetlerin tamamlayıcısı yine abiye ayakkabılardır. Abiye ayakkabılar rugan, deri, taşlı, parlak veya simli malzemelerden yapılmış olabilir. Pek çok modelde ve renkte abiye ayakkabıyı sunmak Ayakkabı Dünyası'nın, seçtiğiniz kıyafeti en iyi tamamlayabilecek tarzı ve rengi bulmak ise sizin göreviniz. Genelde gece düzenlenen özel günler için tercih edilen bu tarz her modelde olabilir. Abiye ayakkabı topuklu olur düşüncesi yanlıştır. Çünkü düz formda üretilen babet veya sandalet tarzında üretilen pek çok abiye ayakkabı bulabilirsiniz. Abiye şıklığını yaşamak isteyenler en zarif ve en modern tarzda ayakkabılara Ayakkabı dünyasının sunduğu modeller arasından ulaşabilir.
Düğün hazırlıklarının en önemli bölümlerinden biri de büyük gün için giyeceğiniz gelinlik ve gelinliğinizin tamamlayıcısı olan şık bir gelin ayakkabısıdır. Gelin ayakkabısı tercih ederken dikkat edilmesi gereken en önemli nokta; ayakkabının gelinliğinizle olan uyumu ve bütün gün ayağınızda olacağı için rahat ve konforlu bir yapıda olmasıdır. Genelde beyaz renkte tercih edilen gelin ayakkabıları, günümüzde farklı bir tarz yaratmak isteyen gelinler için farklı renk ve model seçeneklerine de sahiptir. Ayrıca abiye ayakkabıları da abiye elbise nizin şıklığını tamamlayacak en önemli aksesuardır. Kategorimizde yer alan abiye ve gelinlik ayakabbılarına göz atabilir, beğendiğinizi kolayca sipariş edebilirsiniz.
Elbiselerinize uygun ayakkabılar olmadığı sürece özel günlerinizde sıradan bir mod çizersiniz. Her elbiseye uygun abiye ayakkabı modelleri var. Neden elbiseleriniz kimsesiz kalsın ki! Abiye ayakkabı modelleri sizleri bekliyor. Mini etekler tercih edenlere topuklu abiye mannequin, uzun elbise tercih edenler tek bantlı ya da taşlı ya da pantolon tercih edenlere bootiler çok uygun fiyatlar ile karşınızda.
Kız çocuk ayakkabı ve terlikler, çocuk spor ayakkabı, çocuk panduf, çocuk bot ve çizme, çocuk babet, çocuk sandelet, çocuk patik ve terlik çeşitleriyle ile en şık çocuk kombinlerinizi oluşturabilirsiniz. Kız çocuk ayakkabı ve terlikler en uygun fiyata havale, kapıda ödeme, peşin fiyatına 4 taksit, sorunsuz değişim ve iade avantajlarıyla alışverişinizi yapabilirsiniz.
Günlük hayat koşuşturması içerisinde genelde rahat tipte ayakkabılar ya da spor ayakkabılar kullanılır. İş hayatında olan kadınlar için seçenek daha çok topuklu üzerinedir. Ama konu bir abiye ayakkabı seçimi olduğunda kadın kendini iki kat fazla kadın hisseder, çok daha cazibelidir ve pozitiftir. Ayakkabı denildiğinde kurtarıcı renk her zaman siyahtır. Ancak özgün tasarımlarla birlikte abiye ayakkabılarda renk denildiğinde de sınırsızlık boyutu beğeni almaya başlamıştır. Bu beğenilerle birlikte siyahla birlikte kırmızı, lame, dore, taba gibi renkler de tercih edilir olmuştur.
Son dönemlerde popülaritesini git gide artıran spor ayakkabılar, topuklu ayakkabıların tahtını ele geçireceğe benziyor. Eskiden yalnızca spor yaparken kullanılan bu ayakkabılar günümüzde her şekilde ve her türlü kıyafetle kombinlenebiliyorlar. En çok bilinen spor ayakkabıların üreticisi Nike ve Adidas , popüler kültürün en beğenilen spor ayakkabılarını tasarlayan Valentino , sade ama hoş tasarımlarıyla ön plana çıkan Dolce&Gabbana , eğlenceli tasarımlarıyla dikkat çeken Marc Jacobs , son dönemlerin oldukça popüler olan Yeezy ; 'da bulabileceğiniz spor ayakkabı markalarından sadece birkaçı.
Hanımların giyim konusunda en önemli tamamlayıcı olarak gördükleri ayakkabılar, günümüzde onlarca seçenek ile karşımıza çıkıyor. Özel veya günlük tercihleriniz farketmeksizin kullanabileceğiniz uzun topuklu ayakkabılar, şıklığınızı ön planda tutmanızı sağlar. Ayrıca kısa topuklu ayakkabılar da tüm gün kullanabileceğiniz seçenekler arasında. Kısa topuklu ayakkabıların tercih edilmesinin bir diğer nedeni de ayak konforu. Bir başka trend olan dolgu topuk ayakkabılar ile deri topuklu ayakkabılar da ayak şıklığı için tercih edebileceğiniz diğer seçenekler arasında. Uzun ömürlü kullanımlar için deri topuklular, günlük rahatlığı önemseyen hanımlar için ise dolgu topuklar vazgeçilmezler arasında ilk sırada. Sizde her gününüze ayrı bir kombin tasarlayarak, birbirinden eşsiz ayakkabı seçenekleri ile dikkatleri üzerinizde toplayabilirsiniz.

Özel gece giyiminizi tamamlayacak olan abiye ayakkabısı için alışverişinizde belirli konulara dikkat etmeniz gerekir. Seçiminizi yaparken öncelikle etkinliğin gerçekleşeceği mekanın özelliklerine öncelik verilmesi gerekir. Salon ya da kapalı mekanlarda olan organizasyonlarda zemin düz olduğu için istenilen yükseklikte topuk kullanılabilir. Ancak ayakkabı tabanının kaymayı önleyici yüzeye sahip olmasına dikkat edilmelidir. Eğer etkinlik dış mekanda gerçekleşecekse tercihlerin sivri ve çivi topluklar yerine yüzeyi daha geniş topuklar ya da platform tabanlardan yana olması engebeli bir alanda hareket kolaylığı sağlar. Özellkle sivri ve uzun topuklar taşlık alanlarda yürümeyi oldukça zorlaştırır ve ayak bükülmelerine sebep olur.











Abiye Elbiselerinize uygun ayakkabılar Abiye Elbiselerinize uygun ayakkabılar Reviewed by sevgi on Eylül 02, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads