Header AD

header ads

2018 Trendi Bayan Çizme Modelleri

Tasarımcılar 2018 ve 2019'un yıllarında modaya damga vuracak trendleri belirledi. Geçtiğimiz sezon en tanınmış çizme bu yada buna benzer modeller yada modelleri ortasında tam merkezinde arasında, diz üstü çizmeler yerini alırken, yeni sezon 2018-2019 ayakkabı trendleri ortasında tam merkezinde arasında yerini alan çizmeler ise, dar, tayt tipi çizmeler sezonun en gözdesi haline geldi. Çok şık ve görkemli dizaynlı çizmeler değişik oldukça ilginç farklı renk seçenekleri ile sezonun en önemli trendleri ortasında tam merkezinde arasında yerini almış durumda. Tayt çizme bu yada buna benzer modeller yada modelleri, rugan ve parlaklığı dikkat çekiyor. 2018-2019 sonbahar kış sezonunda en önemli çizme bu yada buna benzer modeller yada modelleri ortasında tam merkezinde arasında yerini alıyor.
Yılan derisi çanta, kemer ve daha çoğu aksesuarlarda kullanılıyor. Sonbahar-kış sezonunda en önemli ayakkabı, çizme, bot gibi kombin tamamlayıcıları ortasında tam merkezinde arasında bunun gibi buna benzer yanı sıra bu sezon oldukça fazla yani çok değişik oldukça ilginç farklı renklerle karşımıza çıkan yılan derisi ayakkabı bu yada buna benzer modeller yada modelleri sezonun göz bebeği haline geldi. Oldukça ilgi çekici ve ekstrem dizaynlı ister çizme, ister ayakkabılar değişik oldukça ilginç farklı renk alternatifleriyle 2018-2019 ayakkabı modasına damgasını vuruyor.
Hiç şüphesiz ki 2018-2019 sonbahar kış sezonun en fazla revaçta birbirinin aynı olan ya da ayrımsanamayacak denli birbirine benzeyen iki şeyden her biri olan ayakkabıları erkeksi botlar! Bayan bot bu yada buna benzer modeller yada modelleri ortasında tam merkezinde arasında yerini alan erkeksi botlar, dizayncılar tarafından biraz daha kabaca dizaynlarıyla dikkat çekiyor. 2018-2019 yeni sezon ayakkabı trendleri ortasında tam merkezinde arasında değişik oldukça ilginç farklı ve ekstrem dizaynlarıyla son derece ilgi görüyor. Kadın kıyafet seçiminde yani giyimde olduğu gibi erkek kıyafet seçiminde yani giyimde de slogan üstler ve mesaj kaygılı parçalar 2019 yazında etkisini sürdürecek. Preppy akımının tercih edilen en fazla beğenilen vazgeçilmez  parçası birbirinin aynı olan ya da ayrımsanamayacak denli birbirine benzeyen iki şeyden her biri olan polo yaka üstler 2019 yazında değişik oldukça ilginç farklı doku ve renk tonlarının birleştimleriyle tekrar gündemimizde olacak.
2008-2011 yılları ortasında tam merkezinde arasında yoğun bir biçimde gördüğümüz plise etekler son yıllarda geri dönüş yaşıyor. 2019'da ise pliseler hala hayatımızda olacak ama bunun gibi buna benzer yanı sıra bu sefer moda çekimlerinde bunun gibi buna benzer yanı sıra bu parçaları color blocking biçiminde kullanıldığını göreceğiz. Yani dolabınızda duran pembe plise eteğinizi değişik oldukça ilginç farklı bir tonla kombinleyeceğiniz tüm zamanlar gibi günler yaklaşıyor. Genellikle yaz sezonunda gördüğümüz metalik ayakkabılar, yeni sezonda diğer türlü yorumlanarak 2018-2019 sonbahar kış sezonunda karşımıza çıkıyor. Kış sezonun ayakkabı trendleri ortasında tam merkezinde arasında yerini alan metalik renklerin Beraberinde,birlikte,yanında,yanı sıra golden, dore gibi değişik oldukça ilginç farklı renk ve alternatiflerde bunun gibi buna benzer yanı sıra bu sezon ayakkabı tutkunlarına sunulmuş.
Ayakkabı trendinde son dönemlerin en yükselen trendi haline gelen kadife ayakkabı bu yada buna benzer modeller yada modelleri, 2018-2019 yeni sezon kış modasında son derece tanınmış ve güncel. Farklı renk alternatifleri birbirinin aynı olan ya da ayrımsanamayacak denli birbirine benzeyen iki şeyden her biri olan kadife ayakkabılar 2018-2019 sezon trendlerinde yerini almış durumda. İster çizme, botlar olsun, İster yüksek topuklular olsun kadife modası kış sezonunda en trend kombin tamamlayıcı parçalar ortasında tam merkezinde arasında yerini alıyor










2018 Trendi Bayan Çizme Modelleri 2018 Trendi Bayan Çizme Modelleri Reviewed by sevgi on Eylül 01, 2018 Rating: 5

1 yorum

Post AD

home ads