Header AD

header ads

Tunus İşi Örgü Çanta Örenkleri

Her biri sanat eseri gibi görünen tığ işi çanta modelleri, günlük yaşantımızda, gece gezmelerimizde, düğünlerde, davetlerde sıklıkla kullandığımız olmazsa, olmazımız, biz kadınların, genç kızların ve hatta çocuklarımızın, her kıyafette renk uyumu bile önemli olan aksesuar olmaktan çıkmış ihtiyaç haline gelmiş, çantalarımız. Tunus işi örgü modeli ile tunus işi çilek yapılışını birleştirerek tunus işi çilek çanta yapımı yapıyoruz. DEĞİŞİK RENKLERLE GECE ÇANTASI OLARAK BİLE DEĞERLENDİREBİLİRSİNİZ. Yapmak istediğiniz örgünün eninde zincir çekip Tunus işini videodaki gibi örmeye başlayabilirsiniz. Çok güzel şiş örgü çanta modelleri paylaşmıştık sizlerle şimdi de tığ işi çanta modeli paylaşacağız.
KENDİM İÇİN YAPTIĞIM TUNUS İŞİ ÇANTA. Bu yazımda paylaştığım çalışma tığdan çanta yapma çalışması ve tüm detaylar ayrıntılı bir şekilde paylaşılmış. Ponpon şeritleri çanta, t-shirt, yastık, battaniye, dekoratif ürünler gibi çeşitli örgü süslemelerinizde kullanabilirsiniz. Kimse de olmayan çantaları takmak da size ayrıca keyif veren bir durum olacağı da kesindir.
Tunus işi zikzak yapılışı nı da sizlerle videolu anlatımını paylaşacağız. Paylaştığımız konular ile sizlere evde çanta yapımı konusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. İlk önce örgü çanta örnekleri ile başlayın incelemeye. Ayrı ayrı tunus işi nasıl yapılır , tunus işi çilek yapılışı ndan bahsetmiştik. Tunus işi, gövdesi şiş, ucu tığ oian tığ-şiş ile örülür. Şimdi bu iki örgüyü birleştirerek kendimize, kızlarımıza çanta örüyoruz.
Bizde dimension el işi örgü çanta modelleri paylaşalım dedik sizlere. Tunus işi çilek çanta yapımı ördüğünüzde eğer kendiniz için ördüyseniz ve kızınız varsa eminim hemen sizden çantayı alacaktır. Tığ ile olsun şiş ile olsun birçok şekilde örgüden çanta yapabilirsiniz. Web ortamında birçok sayıda videolu ve anlatımlı çanta örgü modelleri vardır. Tığ işi yapan ev hanımları zorlanmadan bu güzel çalışmanın nasıl yapıldığını resimli anlatımdan yararlanarak kısa sürede çalışmayı yapabileceklerini düşünüyorum.

Çünkü hanımların en büyük zaaflarından biri de çantalardır. Kimi bayanlar her kıyafetine göre ayrı çanta ve bunun yanında da en pattern çanta modellerini kullanmak ister. Bunları yaparken çantalara ödediğiniz bir sürü paranın da cebiniz de kaldığını göreceksiniz. Hanımlar aslında örgü çanta yapılışı çok zor değil az çok örgü biliyorsanız sizlere paylaşmış olduğum bu el yapımı çanta modelleri rahatlıkla yapabileceğiniz çantalar.






Tunus İşi Örgü Çanta Örenkleri Tunus İşi Örgü Çanta Örenkleri Reviewed by sevgi on Ağustos 30, 2018 Rating: 5

Hiç yorum yok

Post AD

home ads